Zo was Meghan haar eerste werkbezoek vergeleken met dat van Hertogin Kate

Bij schoonzus Kate duurde het maar liefst drie maanden voordat zij samen met prins William publiekelijk te zien was. 

We waren allemaal wel een beetje verbaasd dat Meghan Markle vrijdag al publiekelijk te zien was tijdens een werkbezoek van prins Harry in Nottingham. Haar verloving was nog maar vier dagen voor het bezoek aangekondigd. Bij haar schoonzus, hertogin Kate, duurde het maar liefst drie maanden voordat zij samen met prins William publiekelijk te zien was. 

Geïnteresseerd 

De woordvoerder van prins Harry vertelde dat Meghan de mensen graag wil ontmoeten en benieuwd is naar de partijen waarmee Harry zaken doet. Het is leuk om te zien dat de kersverse verloofde zo geïnteresseerd is in het Britse volk en het leventje van haar aanstaande man. Ze wil ook graag veel tijd doorbrengen met vrienden en familie, maar zal ook vaak genoeg aan Harry zijn zijde verschijnen. 

Champagne 

Bij Kate ging het er wel wat anders aan toe, zij verscheen pas drie maanden na de bekendmaking van de verloving met prins William bij een evenement. De hertogin mocht hier meteen een belangrijke rol vervullen: ze ontpopte een champagnefles bij de opening van een nieuwe RNLI reddingsboot. Het ging Kate goed af en William was beduidend trots op zijn vrouw. Toch waren ze minder intiem dan Meghan en Harry, ze willen op werkafspraken meer afstand bewaren omdat ze dit professioneler vinden overkomen. 

We zijn blij dat prins Harry en Meghan wat losser zijn, want dat levert tenminste heel leuke plaatjes op…

LEES OOK: 'George en Charlotte als bruidskindjes'

BRON: HELLOMAGAZINE BEELD: GETTY

Laatste nieuws