Zien: Kate en William scheuren off-road

Voor het moeilijkste stukje ruig terrein zette prins William wijselijk wel even zijn bril op.

Een licht zwijmelende William, gehoorschade, off-road scheuren én een kledingwissel – je kunt de hertog en hertogin van Cambridge op het saaiste werkbezoek sturen en ze maken er wat van.

In Engeland heeft Birmingham de reputatie een erg saaie stad te zijn, maar de Cambridge'jes vonden duidelijk dat er meer dan genoeg te beleven viel. Ze begonnen in de fabriek van Jaguar en Landrover, waar ze allebei in een Rover off-road terrein bedwongen.

© Victoria Murphy

Gezien de manier waarop Kate over de hobbels crosste…

…heeft ze geen last meer van haar zwangerschap.

William moest er heerlijk nerdy zijn bril voor opzetten en kwam op hetzelfde punt als Kate vast te zitten, zodat het gelijkspel bleef voor het stel, waarvan beide partijen altijd notoir fanatiek zijn als er iets te winnen valt.

Kate, inmiddels vier maanden zwanger, droeg een jas van Goat en haar kniehoge Russell & Bromley laarzen, de combinatie maakte zijn debuut tijdens haar zwangerschap van prinses Charlotte.

Omgekleed in sportieve New Balance sneakers en een gewatteerd jasje van Perfect Moment brachten de Cambridge'jes vervolgens een bezoek aan het stadion van Aston Villa. Hoewel William opgroeide in Londen, was hij als kind al idolaat van deze voetbalclub en zit hij bij wedstrijden vaak op de tribune.

Kate meldde uitgestreken dat haar hubby 'very excited' was door het weerzien met zijn lievelingsclub. William meldde vervolgens dat het "interessant zou zijn om te checken of ze ooit naar mijn gesprekken over voetbal heeft geluisterd", waarop Kate zich "Had ik dat maar gedaan," liet ontvallen.

De laatste stop van de hertog en hertogin van Cambridge was aan Acme Whistles, fabrikant van politie-  en sportfluitjes die al sinds 1870 oorverdovend zijn.

Ze kregen een fluitje van roze goud mee, voor prinses Charlotte.

 

Foto's © Getty Images

Laatste nieuws