Zoon kroonprinses Mette-Marit de mode in?

Verkering opgezegd, studie afgebroken - onze favoriete Viking Marius Borg Høiby heeft het druk met andere zaken.

Het ging royalty watchers aan het hart dat Marius Borg Høiby (20) dit jaar uit beeld verdween, maar goed nieuws: de knappe Noorse Viking is weer gespot!

Marius (midden) is de zoon uit een eerdere relatie van de prinses, die vanaf zijn derde opgroeide met kroonprins Haakon als stiefvader. Eerder dit jaar gaf hij aan te verlangen naar een privéleven en verdween voor een studie naar Californië. En daar is sindsdien veel gebeurd.

Niet alleen is het uit met zijn vriendin Linn Helena Nilsen met wie hij naar Los Angeles verhuisde, Marius heeft ook zijn studie aan het Santa Monica College onderbroken (of afgebroken).

Volgens het Noorse blad Seg und Hør maakte Marius deze zomer een tussenstop bij zijn moeder en Haakon in Skaugum en ging daarna door naar Milaan, waar hij stage loopt bij Duitse designer Philipp Plein. Die staat bekend om zijn hybride ontwerpen tussen sportswear en streetwear in.

© Jonah Claunch / Instagram

Hier zie je Marius met model Jonah Claunch, vermoedelijk degene die hem introduceerde in de wereld van de fashion, al heeft Mette-Marit in Milaan ook de nodige contacten. Stel dát Marius zijn draai vindt in de modewereld, dan volgt hij daarin een mooie traditie onder semi-royals, zoals Carolina Herrera en Diane von Furstenberg.  

 

Openingsbeeld © PPE Agency

 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..