doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

D&G lijft ook Eleonore von Habsburg in

Was de geschiedenis iets anders gelopen dan had er een Keizerlijke Hoogheid over de catwalk in Milaan gezwikt.
.
D&G lijft ook Eleonore von Habsburg in

Dolce & Gabbana haalde voor hun überromantische Secret Show in Milaan weer een blik socialites uit de kast en bleek een nieuwe aristocrate te hebben gescoord: Eleonore von Habsburg (23).

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Eleonore is de dochter van Karl von Habsburg, hoofd van het Huis van Habsburg-Lorraine.

Eleonore heeft nog een broertje (Ferdinand) en een zusje (Gloria) en groeide op in Salzburg. Tweede van links is haar moeder Francesca. De Habsburgers waren ooit een van de machtigste families van Europa.

De familieleden gebruiken zelf hun titels nooit. Van alle bijbehorende rechten werd in 1961 door opa Otto afgezien, om terug naar Oostenrijk te mogen. Zowel in Oostenrijk als in Hongarije is het gebruik van de titel verboden. Die-hard puristen noemen Karl echter nog altijd aartshertog, wat van Eleonore een aartshertoginnetje en een Keizerlijke Hoogheid zou maken. Die dus mooi in D&G's Team Aristo past.

Eleonore's moeder is Francesca Thyssen-Bornemisza, dochter van Baron Hans Heinrich Thyssen-Bornemisza. Thyssen is van de staalmagnaten, Bornemisza is oude Hongaarse adel. Eleonore is de achter-kleindochter van de laatste Oostenrijkse keizer en gezien de mate waarin deze mijnheer haar socials frequenteert is dit haar vriend. Voor zijn naam is een search party ingesteld. Kortom, blauw bloed én oud geld.

© Andreas Rentz / Getty Images

En ook nog een catwalkwaardig lijf, dus. Al lijkt Eleonore geen modellencarrière te ambiëren. Ondanks haar opwinding op Instagram over dit uitstapje, woont ze in Londen waar ze aan de European Business School studeert "en dat wil ik blijven doen."

Eleonore werd op Coachella ooit aangehouden wegens 'minderjarig drinken' ("Ik zie er gewoon verdomd jong uit") en is niet benauwd voor een traditioneel Oktoberfest.

© Andreas Rentz / Getty Images

Ook in de Secret Show inmiddels vertrouwde aristo's zoals lady Amelia Windsor…

© Andreas Rentz / Getty Images

…en lady Kitty Spencer, die óf haar dag niet had…

© Andreas Rentz / Getty Images

… of misschien al wat diep in de bubbels had gekeken, #LodderigeLook.

Openingsbeeld © Andreas Rentz / Getty Images

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws