‘Prinses Beatrix heeft een nieuwe liefde in haar leven’

De Duitse pers weet het zeker: prinses Beatrix zou weer verliefd zijn! Beatrix zou voor de charmes van een 72-jarige Dui...

Lees ook

De Duitse pers weet het zeker: prinses Beatrix zou weer verliefd zijn! Beatrix zou voor de charmes van een 72-jarige Duitser zijn gevallen, alhoewel deze relatie (nog?) niet bevestigd is.

Mochten de geruchten waar zijn, dan zou dit heel fijn nieuws zijn voor de prinses. De geruchten komen overigens helemaal niet uit de lucht vallen. De laatste tijd is ze namelijk samen met Thilo von Watzdorf gespot. Stralend en wel, dus wie weet is er sprake van meer dan alleen vriendschap. Deze Thilo is overigens van goede komaf, gezien hij in adellijke kringen verkeert.

Toch viel Beau Monde’s royaltywatcher Ella iets op. “Vollrat von Watzdorf (1910-1971); trouwde in 1938 in een eerste huwelijk met Simone Arnoux (1915-2001) (echtscheiding 1951), met wie hij twee zonen kreeg: Thilo is één van die zonen. Simone hertrouwde met Aschwin, de broer van prins Bernhard. Dus Thilo zou een soort achter-achterneef zijn.” Hoe dan ook, het gezelschap lijkt de prinses goed te doen en de tijd zal ons leren of er daadwerkelijk sprake is van een liefdesrelatie.

Bekijk de video:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook