Deze nieuwe foto van het Bhutanees kroonprinsje is te schattig

Ach, koning Jigme en koningin Jetsun Pema van Bhutan hebben een nieuwe foto van de pasgeboren zoon Jigme Namgyel Wangchu...

Ach, koning Jigme en koningin Jetsun Pema van Bhutan hebben een nieuwe foto van de pasgeboren zoon Jigme Namgyel Wangchuck naar buiten gebracht en wauw: is ‘ie niet schattig? Het is inmiddels bijna vier maanden geleden dat Jetsun Pema het drakenprinsje op de wereld heeft gezet. Ter ere van de verjaardag van de koningin worden we nu getrakteerd op een nieuw kiekje.

Op 4 juni viert koningin Jetsun Pema haar 26e verjaardag en daarom staat de desktop kalender van Bhutan in de maand juni in het teken van hun beloved Queen. Dat viert de Royal Office van Bhutan niet met een foto van de koningin op de kalender, maar juist met een nieuwe foto van het Bhutanees kroonprinsje (net als in mei ? kijk hier!). En wat heeft ‘ie al veel haar! De kleine prins op het gele kleed heeft nu al oog voor de camera, want hij weet precies de lens te vinden. Met zo’n fotogeniek hoofdje komt het later vast helemaal goed bij officiële gelegenheden.

Bhutanees kroonprinsje Jigme © Yellow Bhutan

Lees ook:

Laatste nieuws