5 Japanse skincare geheimen die je wilt weten

Japanse vrouwen hebben een heel andere beautyroutine dan de vrouwen in Nederland. Tóch kunnen we veel van hen leren. Hie...
5 Japanse skincare geheimen die je wilt weten

Japanse vrouwen hebben een heel andere beautyroutine dan de vrouwen in Nederland. Tóch kunnen we veel van hen leren. Hieronder vijf skincare tips waar de vrouwen in Japan bij zweren.

1. Konjac spons

Was jij je gezicht elke ochtend en avond met een washandje? Upgrade deze dan naar een konjac spons. Het is een droge spons die zacht wordt, als je er facewash en water opdoet. Je kunt deze heel goed 2 keer per dag gebruiken. Doen Japanse vrouwen ook!

2. Serum

Gebruik elke dag een serum om te zorgen voor een glowing skin. Daarnaast zorgen serums voor een zachtere en gladdere huid.

3. Duwen, niet smeren

Japanse vrouwen duwen hun skincare in de huid in plaats van smeren. Het zou rimpels op latere leeftijd verminderen.

4. Oogdruppels

Oogdruppels worden in Japan op dagelijkse basis gebruikt voor een frissere oogopslag. De druppels zorgen ervoor dat het oogwit witter wordt en daardoor zie je er frisser uit.

5. Gezichtsmaskers

Verzorg je huid door regelmatig een gezichtsmasker aan te brengen. Vooral de zogenaamde 'sheet masks' zijn populair in Japan. Dit zijn een soort vochtige vellen die je op je hele gezicht legt. Het werkt goed tegen acne, irritaties, fijne lijntjes en het hydrateert de huid.

Meer beauty tips?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f707210f2791', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws