Dit is de favoriete foundation van BN'ers én celebrity's

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe bekende mensen aan hun flawless huid komen? Foundation! En wij weten wat de favoriet...
Dit is de favoriete foundation van BN'ers én celebrity's

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe bekende mensen aan hun flawless huid komen? Foundation! En wij weten wat de favoriete foundation van BN'ers én celebrity's is.

Neem een kijkje in de kit van een visagist en de kans is groot dat je altijd deze foundation tegenkomt: Giorgio Armani Luminous Silk. Dit is de favoriete foundation van BN'ers en celebrity's met een reden. Niet vanwege het prijskaartje van €49,50, maar omdat het je huid er zo mooi en egaal uit laat zien, zonder dat het lijkt alsof je heel veel make-up draagt. De finish van de foundation is verhelderend en zijdezacht en dat valt blijkbaar goed in de smaak bij de celebrity's.

Sylvie Meis heeft haar liefde voor de Giorgio Armani Luminous Silk foundation al uitgesproken  ? ze mixt de kleuren 6 en 8 ?, maar ook de A-list Hollywood sterren zweren bij deze vloeibare foundation. De volgende celebs dragen de Luminous Silk foundation:

Kim Kardashian

Kim Kardashian Haar

Kerry Washington (kleur 9)

Kerry Washington

Cate Blanchett (kleur 2)

Cate Blanchett

Lily Aldridge

Lily Aldridge

Kate Upton

Kate Upton

Wil je weleens testen of de foundation echt zo fijn is om te weten waarom BN'ers en celebrity's raven over dit product? In Nederland is de foundation nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf in 8 verschillende kleuren.

Lees ook:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f7061fbb97f9', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws