4X de beste YouTube workouts

Geen zin, tijd of geld om elke keer naar de sportschool te gaan? Maar wil je wel de overtollige decemberkilo's kwijt? Di...

Geen zin, tijd of geld om elke keer naar de sportschool te gaan? Maar wil je wel de overtollige decemberkilo’s kwijt? Dit kan tegenwoordig ook in je pyjama thuis voor de computer of tv. YouTube staat vol met de leukste workouts en oefeningen. Beau Monde selecteert voor jou: 4X de beste YouTube workouts. You are only one work-out away from a good mood!

1. Victoria’s Secret Model workout

Heb je je altijd al afgevraagd hoe de Angels van Victoria’s Secret aan zo’n mooi lichaam komen? Hier zie je één van hun workouts. Na een paar minuten staat het zweet op je voorhoofd! De bil- en buikspieren worden flink aan het werk gezet.

2. Nina Dobrev’s ab workout

De naam zeg het al, voor een blokjesbuik moet je met deze oefeningen aan de slag. De personal trainer van celebrity’s  als Nina Dobrev en Zoe Saldana laat zien hoe je jouw buikje bikiniproof maakt.

3. Lifehack’s 7 minute workout

Deze workout is zo gemaakt dat je het maximale resultaat behaald in minimale tijd. De ideale workout voor thuis dus. De workout is heel effectief. Het enige nadeel is de slechte muziek, maar daar zijn natuurlijk genoeg alternatieven voor. Lekker iTunes of Spotify op maximaal volume dus!

4. Kyms Pilazies

Deze workout is perfect voor als je zondag je bed niet uit kunt komen. Kym woont in LA en heeft haar eigen luie vorm van pilates bedacht: pilazies. Kym laat je zien hoe je pilates op bed kunt doen in je pyjama. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt!

Laatste nieuws