12 x eten dat helpt met afvallen

12 x eten dat helpt met afvallen. Lijnen draait voor 80% om voeding en 20% om beweging. Om het je nèt iets makkelijker t...

12 x eten dat helpt met afvallen. Lijnen draait voor 80% om voeding en 20% om beweging. Om het je nèt iets makkelijker te maken, hebben we hier een aantal producten die het afvallen stimuleren.

1. Kipfilet

Lekker en ook nog eens hartstikke mager, want: vrij weinig calorieën.

2. Rode peper

Heet eten stimuleert het afvallen, maar in rode peper zit ook nog eens de stof capsaïne. En laat dit nu eens het hongergevoel onderdrukken.

Red Pepper

3. Pure chocolade

Als je zin hebt in een tussendoortje, ga dan voor pure chocolade (geen hele reep, gewoon een stukje). Het vult meer dan melkchocolade en is daarnaast ook nog eens gezonder.

4. Groene thee

Groene thee stimuleert de vetverbranding, helpt tegen stress en haalt de afvalstoffen uit je lichaam. Wat wil je nog meer?

Green Tea

5. Soep

Neem een beetje soep vooraf en wedden dat je daarna minder eet van je hoofdgerecht? Er zitten maar weinig calorieën in soep, maar het vult wel.

6. Broccoli

Broccoli zit vol vezels en calcium. Plus het is caloriearm.

7. Quinoa

Het is heel machtig, dus je hebt er maar een beetje van nodig voor een vol gevoel. Quinoa zit vol eiwitten en zorgt voor spierweefsel, waardoor je sneller vet verbrandt.

Quinoa

8. Komkommer

Groente en fruit waar veel water in zit, zijn altijd een go. En laat een komkommer nu voor 90% uit water bestaan.

9. Eieren

In een ei zitten zoveel eiwitten (duh) en proteïnen dat je er lekker lang vol van blijft. Je grijpt minder snel naar een snack en eet dus minder op een dag.

10. Noten

Dit is de ideale snack, mits je de juiste noten eet! Je krijgt er een lekker verzadigd gevoel van en het is ook nog eens hartstikke lekker. Ook goed te combineren met yoghurt of salade. Voorbeelden van goede noten zijn amandelen, macadamia noten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, hazelnoten en de kokosnoot.

Nuts

11. Grapefruit

Deze hele zure fruitsoort geeft je een vol gevoel en bevat een speciaal enzym dat de spijsvertering stimuleert. Zo zorgt de grapefruit ervoor dat vetmoleculen sneller verbranden en je stofwisseling versnelt.

12. Chiazaad

Je hoort er veel over. Helpt het nu wel of niet tegen cellulitis en rimpels? Geen idee. Maar wat we wel weten, is dat het vol zit met omega-3 vetzuren die de stofwisseling stimuleren en dat is goed voor je.

Laatste nieuws