Wat BN’ers eten

Wat BN'ers eten? Alleen maar gezond en slank voedsel? Nou, dat valt best mee hoor. Eigenlijk eten ze vrij normaal, net a...

Wat BN’ers eten? Alleen maar gezond en slank voedsel? Nou, dat valt best mee hoor. Eigenlijk eten ze vrij normaal, net als ons. En ze posten hippe foto’s van hun maaltijden op Instagram, net als ons (geef maar toe).

Met de kippen op stok

Lieke van Lexmond had drie weken geleden al de zomer in haar bol. De Everybody Dance Now presentatrice postte een foto van een gebraden kippetje op de barbecue. Waarom waren wij niet uitgenodigd Lieke? Het ziet er heerlijk uit!

Bij ons vanavond BBQ !!! Kom maar door met die zon. @BigGreenEgg #kippetje! ­čÖé

Een foto die is geplaatst door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

My sister knows best

Natuurlijk eten modellen wel eens pizza, wat dacht je dan? Zelfs topmodel Doutzen Kroes. Maar dan wel volgens een healthy recept van zusje Rens uiteraard. Tja, wie kiest er nu nog voor diepvriespizza als je zus het beter en gezonder kan?

Healthy pizza by @renskroes hmmmmmmm #powerfood Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Waar zijn de stokjes?

Actrice Marly van der Velden had een gezellige Japanse lunch met GTST collega Carolien Spoor. Groen sapje erbij en ze zijn weer helemaal verantwoord bezig.

Lunchen met de liefste @carolienspoor

Een foto die is geplaatst door Marly Van der Velden (@marlyvd) op

Pannekoekje iemand?

Modeontwerpster Josh Veldhuizen (lees haar interview in de nieuwste Beau Monde!) eet graag lekkere, gezonde ontbijtjes in het weekend. Voor deze banaan boekweitpannekoeken rollen wij zo ons bed uit. Bijna zonde om op te eten, wat een plaatje…

Zomers fris

Beautyblogster Mascha Feoktistova (Beautygloss) maakte voor zichzelf een verfrissende salade met kikkererwten.

Laatste nieuws