Smoothie voor de beste huid

Foodie-ness blogster Carolina van Dorenmalen is dé to-go-to girl voor een healthy lifestyle. Op onze site geeft ze easy...

Foodie-ness blogster Carolina van Dorenmalen is dé to-go-to girl voor een healthy lifestyle. Op onze site geeft ze easy tips & tricks zodat jij straks weer helemaal in shape bent. Deze keer: een smoothie voor de beste huid. Bekijk hier hoe jij je huid jong, mooi en elastisch kunt houden.

De beste huid

Eet jezelf heel makkelijk een mooie huid met blauwe bessen. Blauwe bessen bevatten ontzettend veel gezondheidsvoordelen door het hoge anti-oxidanten gehalte. Deze anti-oxidanten bevorderen de collageenproductie en laat collageen nu de natuurlijke stof zijn die onze huid elastisch en dus jong houdt. Naast dit anti-aging voordeel, werkt de blauwe bes ook nog ontstekingremmend en cholesterol verlagend. Win-win.

BreakFAST

Deze gezonde voordelen zijn perfecte om de dag mee te beginnen. Vandaar deze keer een makkelijk en snel recept voor een smoothie boordevol vitamines en mineralen. Dit smoothie-recept past trouwens ook prima in een koolhydraatarm voedingsschema en kan goed genuttigd worden voor een ochtendworkout.

Ingrediënten

  • 200 ml water
  • 100 ml melk (naturel, soja-, kokos- of amandelmelk)
  • 150 gr magere kwark
  • 3 eetlepels havermout
  • 75 gr blauwe bessen
  • 1 eetlepel chia zaad
  • 1 theelepel honing

How to

Gooi alle ingrediënten in een blender of smoothiemachine en mix tot het een geheel is. Om van je smoothie een klein feestje te maken, kan je deze versieren met nog een paar superfoods. Zelf koos Foodie-ness voor een paar goji bessen en kokos snippers.

smoothie beste huid Smoothie voor de beste huid.

Meer tips voor een gezond ontbijt? Ga naar www.foodie-ness.com voor richtlijnen en voorbeelden.

Laatste nieuws