How to get the beauty-look: Kerry Washington

Tijdens een feest van de Television Critics Association’s perstour viel Kerry Washington op met haar prachtige beauty l...
How to get the beauty-look: Kerry Washington
Kerry Headings

Begin met de basis: de foundation. Kies een kleur die bij je past en smeer hem vooral niet te dik op je huid. Hij moet egaliseren, niet een masker vormen. Deze van Shiseido past perfect bij eenzelfde huid als die van Kerry.

Deze beauty-look heeft drie eyecatchers, namelijk: haar ogen, haar jukbeenderen en haar lippen. Laten we eerst de ogen doen. Gebruik een kohlpotlood om een lijn op je bovenste ooglid te trekken. Gebruik veel, want ze mogen knallen! Kies hierna voor een mascara die je ogen goed laat uitkomen, zoals deze van Givenchy. Dan is het tijd voor de jukbeenderen. Gebruik een bronzer in combinatie met een blusher om een perfect glanzend resultaat te bereiken. Deze van Guerlain heeft alles in één. De laatste eyecatcher zijn de lippen. Deze hebben een roze/oranje kleur. Gebruik de Dior Addict Gloss Délice voor eenzelfde effect als bij de actrice.

Om je look nog dat beetje extra te geven kun je jouw nagels met je kleding en make-up matchen. Voor La Washington is deze van Yves Saint Laurent een perfecte toevoeging!

Kerry Washington Tools
2013 Television Critics Association's Summer Press Tour - Disney/ABC Party

Iets voor jou?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f04c0470052a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws