doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Samantha ‘Barbie’ de Jong moest opnieuw naar ziekenhuis

Lekker wegkijken: Maak kans op de film Last Christmas *gesloten*

Maak kans op de film Last Christmas. Beau Monde mag vier exemplaren weggeven.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Lekker wegkijken: Maak kans op de film Last Christmas

Een kerstfilm kijken terwijl de eerste zonnestralen van het jaar al hebben geschenen? Waarom niet? Je moet wat wanneer je heel Netflix al overhoop hebt gehaald..

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Maak kans op de film Last Christmas. Beau Monde mag vier exemplaren weggeven.

Wat kun je verwachten?

Regisseur Paul Feig (Bridesmaids) en Emma Thompson (Bridget Jones's Baby) slaan de handen ineen voor een hartverwarmende, romantische komedie.

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren... en een beetje ‘faith’ hebben. De muziek van George Michael en Wham! is prominent aanwezig in Last Christmas, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is.

Maak kans op de film Last Christmas

Beau Monde mag vier exemplaren weggeven. Vul je gegevens in en maak kans!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws