doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Documentaire in de maak over ‘duistere’ kant en zelfmoordpogingen van prinses Diana

Er wordt hard gewerkt aan een Netflix-documentaire die gaat over de pijnlijke kant van het leven van prinses Diana.
.
prinses Diana

De documentairereeks, die uit vier delen bestaat en Being Me: Diana gaat heten, wordt gemaakt voor Netflix. Er wordt in de serie vooral aandacht besteed aan de ‘duistere’ kant van het leven van de prinses. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Onder andere haar pijnlijke jeugd, de eetstoornis (boulimia) waar ze mee kampte en haar ongelukkige huwelijk met prins Charles worden besproken. Ook wordt stilgestaan bij de zelfmoordpogingen van de prinses. In de documentaire wordt namelijk beweerd dat Diana vier keer heeft geprobeerd om haar leven te beëindigen. 

Heftige beelden

Er worden heftige beelden getoond en er komen verhalen aan het licht die nooit eerder verteld zijn. Familieleden van Diana werken niet mee aan de documentaire, maar er hebben wel interviews plaatsgevonden met andere mensen die dicht bij Lady Di stonden.

Schok voor William en Harry

“William en Harry zullen erg van streek zijn als de documentaire doorgaat,” meldt het Britse mediabedrijf DSP, dat de documentaire produceert. “Vooral voor Harry zou het een enorme klap zijn, omdat hij met Netflix samenwerkt.” Het mediabedrijf laat wel weten dat het nog niet zeker is of de documentaire daadwerkelijk op Netflix te zien zal zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws