Niet Jessie Jazz Vuijk, maar déze vrouw is De Mooiste van Nederland

"Ik kijk natuurlijk niet naar mezelf als sekssymbool, maar ik vind het alleen maar hartstikke mooi dat ik met hen vergeleken word."
Jessie Jazz Vuijk

Afgelopen jaar mocht model Jessie Jazz Vuijk zich de knapste vrouw van Nederland noemen, maar de blondine mag plaatsmaken voor presentatrice Sylvana IJsselmuiden. Sylvana werd gisteren (woensdag) uitgeroepen tot Mooiste Vrouw van Nederland 2020.

"Ik kijk natuurlijk niet naar mezelf als sekssymbool, maar ik vind het alleen maar hartstikke mooi dat ik met hen vergeleken word. Ik hoop dat ik op dezelfde manier oud mag worden als deze gigantische vrouwen", laat de trotse winnares weten. Hiermee doelt ze op de andere prachtige vrouwen die waren genomineerd. We noemen: Yolanthe Cabau, Doutzen Kroes, Romy Monteiro en Katja Schuurman.

Internetfenomeen

Sylvana IJsselmuiden is bekend als presentatrice van Dumpert, waar ze uitgroeide tot internetfenomeen. "Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel een antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt."

De FHM500 is het tijdschrift met de erelijst waarin de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden opgenomen. Je kunt zodoende op je favoriet stemmen en diegene met de meeste stemmen mag zich de mooiste vrouw van Nederland noemen. Afgelopen jaar was dit Jessie Jazz, in 2018 was het niemand minder dan Shelly Sterk.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f105ae16bafd', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws