Royal wedding! Prins Christian trouwt prinses Alessandra

Babynieuws: Hannovers verwachten een Royal Tweeling

Eerder schreven we al dat de Hannovers een royal baby krijgen, maar dáár komen we even op terug...
Babynieuws: Hannovers verwachten een Royal Tweeling

Eerder schreven we dat de Hannovers een royal baby verwachten, maar dáár komen we even op terug: want Alessandra de Osma en prins Chistian van Hannover krijgen geen royal baby, maar een royal tweeling! Hoera!

Sassa - zo wordt ze genoemd - is sinds maart 2018 prinses van Hannover door te trouwen met prins Christian van Hannover (stiefzoon van prinses Caroline en zoon van prins Ernst August). Sassa leerde Christian kennen in 2005 in Lima, de thuishaven van Alessandra, toen een wederzijdse vriend voorstelde dat ze hem de stad zou laten zien. Hoewel ze toen nog maar veertien was, maakte ze hem er wegwijs, ze hielden contact, sinds 2011 is het een relatie.

Het stel woont sinds 2013 in Madrid, waar ze een volstrekt anoniem leven leiden: ze verplaatsen zich per scooter, doen zelf hun boodschappen en blijven ver uit de buurt van feestjes. Zijn halfzus Alexandra logeert af en toe bij hen. Al kunnen we voorstellen dat aankomende zomer (dan is Alessandra uitgerekend) Alexandra vaker langskomt om met de tweeling te knuffelen.

Alessandra op een bruiloft in 2018

De Spaanse Hola! wist de zwangere Alessandra te spotten.

Een leuke uitbreiding bij de Hannovers dus! De kinderen van Christian en Alessandra zullen niet de enige royal tweeling zijn in Het Land van De Prinsen en Prinsessen. Zo verwelkomden prinses Mary en kroonprins Frederik van Denemarken in 2011 prins Vincent en prinses Josephine.

V.l.n.r.: Kroonprinses Mary, prinses Josephine, kroonprins Frederik en prins Vincent (2011)

En zo werd het gezin van vier uitgebreid naar een gezin van zes.

Maar ook bij onze Zuiderburen hebben ze 'n tweeling in La Famille. Het jongere broertje van koning Filip, prins Laurent, heeft samen met zijn vrouw, prinses Claire, in 2005 hun tweeling mogen verwelkomen: Nicolas en Aymeric. Prinses Louise (2004) werd hiermee benoemd tot Grote Zus.

Het Belgische gezin in 2007 (Louise is uit beeld)

En tot slot: het schattige duo van de Monaac'jes: prins Jacques en prinses Gabriella, de tweeling van prins Albert en Charlene.

De Mini Monaco's beginnen al echte royal professionals te worden. ↓

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0574b8c46de', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws