Throwback Thursday: Amalia als bruidsmeisje van Victoria

Prinses Victoria in gala voor speciaal jubileum 

Bröllop! Kroonprinses Victoria van Zweden en prins Daniel vieren bijna hun royal wedding!
kroonprinses Victoria viert 10 jarig huwelijk

Bröllop! Kroonprinses Victoria van Zweden en prins Daniel vieren aankomende vrijdag dat ze tien jaar geleden elkaar het jawoord gaven. En dat viert het Zweedse koningshuis met beeldige portretten: om van te dromen!

Als in: een Zweeds stel dat nog even verliefd als tien jaar geleden is, een prinses in een conscious H&M'etje en enorme gala vibes. We herhalen, enorme gala vibes.

Meer dan 1200 gasten waren getuige van het huwelijk van kroonprinses Victoria van Zweden en Daniel Westling. Het was dan ook proppen in de kathedraal van Stockholm. Victoria moest eindeloos lang staan tijdens de ceremonie, maar hield geen seconde op met stralen in haar japon van Pär Engsheden. De Blush Droom is een Elie Saab.

Victoria en Daniel trouwden op de 34ste huwelijksverjaardag van haar ouders. De kosten van het huwelijk werden geschat op 20 miljoen Zweedse kronen. Royal detail: ze droeg tijdens haar grote dag de cameo tiara die ook haar moeder Silvia op haar huwelijk had gedragen.

Soms lijkt hij een vreselijke nerd, maar prins Daniel van Zweden kan er ook zomaar uitzien als een sexy schurk uit een James Bond film. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b8712ece0a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws