Exclusief! Miljuschka over sexy zijn, de liefde & Willem Holleeder

Lief: Zoontje Roxeanne Hazes ziet eindelijk zijn vriendinnetje weer

Het moment is om te smelten! Bekijk de beelden hieronder.
Roxeanne Hazes

Dat Roxeanne Hazes en vriend Erik Zwennes een schattig kind hebben, is natuurlijk geen nieuws. De zangeres deelde een filmpje op haar Instagram-account dat dit alleen maar weer bevestigt.

Ook Fender heeft tijdens de coronacrisis zijn vriendjes en vriendinnetjes moeten missen. Bij het weerzien van een van die vriendinnetjes was een lief moment vanzelfsprekend. Zie de beelden hieronder.

Met de komst van zoon Fender is Rox haar leven compleet en is ze "een heel andere vrouw geworden". Toch ziet ze in de toekomst een broertje of zusje voor Fender. In een interview met Shownieuws vertelt ze openhartig over een eventuele gezinsuitbreiding. "Ik zou heel graag een tweede willen, alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het pittig en heftig is." Fender is prioriteit één en bij hem ligt ook de focus. "Ik denk dat Fender wel een jongetje is dat alle aandacht verdient. Met de tijd komt het wel." 

Miskraam

Fender zorgt voor veel blijdschap in Huize Zwennes/Hazes, maar dat geluk is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Rox en haar vriend zijn door een zware tijd gegaan nog voordat Fender geboren was. "Ik raakte zwanger van ons vorige kindje, maar kreeg een miskraam toen Erik op zijn werk zat. Ik ging als een speer naar het ziekenhuis en hij was net op tijd voor de echo die ik daar kreeg. Het bleek niet goed, maar het vruchtje liet niet los, dus werden we naar huis gestuurd om daar te bevallen."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b81bcccdef', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws