doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Laat die zomer maar komen: Simpele & snelle ontharingstruc gaat viral

Shopping: Oogpaletten voor een zomerse make-up look

Beau Monde zocht de meest zomerse oogpaletten op en maakte hier een fijn lijstje van.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
make-up zomer

Laat die zomer maar komen! Om summer proof voor de dag te komen, mag een zomerse make-up look niet ontbreken. Beau Monde zocht de meest zomerse oogpaletten op en maakte hier een fijn lijstje van.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zacht

Estée Lauder First Bloom Spring Eyeshadow Palette is een 6-kleuren palette met zachte, rooskleurige tinten van Pure Color Envy voor bloemblad-perfecte ogen. Inclusief applicatorpenseeltje met twee uiteinden.

Voor een zwoele avond

Geïnspireerd door de kleuren van de Renaissance-schilderkunst, brengt Anastasia Beverly Hills het Modern Renaissance palette. De 14 sterk gepigmenteerde oogschaduwtinten varieren van zachte nude-tinten tot bruine tinten en intense bessentinten in matte en metallic afwerkingen. De zijdeachtige texturen blenden gemakkelijk en laten bijna oneindige combinaties toe - een subtiele oogmake-up voor de dag kan met dit palette worden gecreëerd, net als een dramatische, expressieve look voor de avond.

Easy Peasy

Dit is kleur: Burnished Bronze

The Essentials is een collectie van palettes geïnspireerd door Bobbi Brown’s signature shades en aanbrengtechnieken, voor de vrouw die een mooie ooglook wil die makkelijk te creëren is. Dit palette, de Essential Multicolor Eye Shadow van Bobbi Brown, is zo gemaakt dat het voor iedereen gemakkelijk is om de kleuren aan te brengen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Zoals jij het wilt

Charlotte Tilbury's iconische Luxury Palette bevat vier geweldige kleuren die elkaar complementeren. Alle kleuren zitten vol fijne glitters die tot leven komen op jouw ogen. Daarnaast kun je je ooglook zo dramatisch maken als je zelf wilt. 

Let's Smokey

Vier rijke, complementaire tinten om de meest uiteenlopende looks te creëren: van een sexy vleugje kleur tot gedurfde smokey eyes en alles ertussenin. Bestel de Tom Ford oogschaduw palette via deze link.

Effecten zijn eindeloos

Een innoverend palet van vier tinten oogschaduw waarmee de meest creatieve combinaties mogelijk worden. De samenstelling verenigt zachtheid met eenvoud, en de kleuren komen optimaal tot hun recht: de oogschaduw blijft de hele dag zitten, blijft stralend en loopt niet uit. De kleuren hebben ieder een ander effect: mat, satijnachtig, iriserend of metallic. Chanel, les 4 ombres.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws