Mind blown: deze hoeveelheid van je favoriete skincare-producten heb je écht nodig

Laat die zomer maar komen: Simpele & snelle ontharingstruc gaat viral

Het ontharingspoeder vliegt bij wijze van spreken het internet over.
istock benen in de wind

De dagen zijn lang, de lengte van onze jurkjes kort. Afgelopen weken hebben we volop van zonnestralen kunnen genieten. Dus, Nederland liet massaal haar zomergarderobe zien en de scheermesjes werden fanatiek gebruikt. Wellicht komen wij met een héél fijne beautyhack.

Deze vonden we op Het Web, op TikTok beter gezegd. Het Social Media platform is bedoeld om korte filmpjes te delen. Tussen al dit gedans en geplayback vinden we heuse beautytrends en beautyhacks. Vandaag: een magisch ontharingspoeder.

Wonderspul

Het ontharingspoeder vliegt bij wijze van spreken het internet over. Men is laaiend enthousiast. Het middel heet Magic Shaving Powder en is een ontharingsmiddel voor mannen, maar belooft bultjes en ingegroeide haren tegen te gaan. Ideaal voor superzachte en gladde benen gokken we. Iemand op TikTok besloot te proberen of vrouwen er ook hun lichaamshaar mee weg kunnen halen. En dat bleek heel goed te werken.

@alyssamariegray

works EVERYWHERE y’all.. ##magicshavingpowder ##thingstiktokmademebuy ##beautyhacks ##legs ##smooth ##walmart ##walmartfinds ##got2bhome ##SoapBop

♬ original sound - alyssamariegray

Hoe werkt het?

Het laten ontharen van je benen met dit goedje is simpel en snel.

  1. Meng de poeder met een beetje water (zie filmpje voor hoeveelheid). Zo ontstaat er een wit smeersel.
  2. Smeer dit vervolgens op het gebied dat je wilt ontharen.
  3. Laat het vijf tot tien minuten intrekken. Het smeersel wordt nu hard.
  4. Veeg het weg met een doekje en spoel je huid na met lauwwarm water.
  5. Extra tip: exfolieër en hydrateer je huid waar nodig.
  6. Ready! Geniet nu van je babyzachte huidje!

En nu horen we je denken: ik wil dit! Dan komen wij met de gouden tip, want het ontharingsmiddel is gewoon te koop bij bol.com.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b4f48ab3aa', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws