Mind blown: deze hoeveelheid van je favoriete skincare-producten heb je écht nodig

Wow: je kunt waarschijnlijk veel langer doen met je favoriete beauty-producten dan je dacht!
skincare

Oh, dat heerlijke gevoel als je na een lange nacht je huid kunt hydrateren met een lekkere dagcrème. Je schept een flinke hoeveelheid uit het potje en smeert je gezicht er lekker mee in. Dat je vrijwel iedere maand nieuwe producten moet aanschaffen, neem je maar voor lief. Je hebt het nodig toch? 

Klopt, een goede skincare-routine is hartstikke belangrijk om je huid lekker fris en fruitig te houden, maar toch is de kans groot dat je veel te veel van een product gebruikt. Want wat blijkt: size does hartstikke matter! Op het gebied van skincare, in ieder geval. 

Skincare grafiek

Maar goed, de instructies die op de meeste van je skincare-producten staan zijn ook niet erg behulpzaam. Want wat is in hemelsnaam een ‘kleine hoeveelheid’ of ‘een paar druppels’? De onderstaande grafiek, samengesteld door het Australische skincare-merk Mukti Organics, is daarom erg handig. Het geeft je een goede indicatie van hoeveel je van een product nodig hebt. Hands up als je al die tijd veel te veel hebt gebruikt.  

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6b7c0755858', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws