doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Harry en Meghan doen nog een stap terug door híérmee te stoppen

Langzaam maar zeker verbreken Harry en Meghan alle banden met de Britse koninklijke familie
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
meghan harry

Hoewel het er een paar maanden terug op leek dat William en Harry hun contact weer hebben hersteld, wil Harry niet dat er verwarring ontstaat over zijn vertrek uit het Britse koningshuis. Hij lijkt er dan ook alles aan te doen om de boodschap duidelijk te maken: Harry en Meghan willen als het even kan niets meer te maken hebben met (de taken van) de Britse koninklijke familie. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Een paar dagen nadat Meghan in haar rechtszaak tegen de Britse tabloid The Mail on Sunday liet weten zich door de royals “onbeschermd te hebben gevoeld”, neemt het koppel namelijk weer een drastisch besluit. 

Papierwerk is ingediend

Harry en Meghan hebben in Engeland namelijk het officiële papierwerk ingediend om hun koninklijke charity SussexRoyal te laten ontbinden. Dit is één van de laatste zaken die Harry en Meghan nog aan de Britse royals verbond.

Een nieuwe richting

De sluiting van SussexRoyal betekent overigens niet dat Harry en Meghan zich niet meer inzetten voor goede doelen. Ze gaan zich vanaf nu namelijk volledig richten op hun nieuwe goede doel Archewell. Met deze stichting, vernoemd naar hun zoontje Archie, lijken de Sussex’jes zich voornamelijk in te willen zetten tegen online haat en racisme. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws