Broederliefde: “William en Harry hebben weer goed contact”

Na maanden van strubbelingen zouden de broers de strijdbijl begraven hebben.
Na maanden van strubbelingen zouden de broers de strijdbijl begraven hebben.

William en Harry gaan weer beter met elkaar om. Dit vertelt royaltydeskundige Katie Nicholl aan Entertainment Tonight. “De relatie van William en Harry kwam onder spanning te staan doordat Harry en Meghan afstand hebben genomen van het Britse koningshuis.” 

Het waren heftige maanden voor de Britse royals. Naast het vertrek van Harry en Meghan naar Amerika werd bij prins Charles, de vader van William en Harry, het coronavirus geconstateerd. Ook schijnt er een conflict te zijn ontstaan tussen Meghan en Kate. Toch is het verwaterde contact nu hersteld door de broers.

Ruzies bijgelegd

Katie Nicholl vertelt: “Het gaat nu een stuk beter tussen William en Harry en ik weet dat ze met elkaar bellen. Ook hebben ze samen familieverjaardagen gevierd. Ik denk dat de ziekte van hun vader er zeker aan bij heeft gedragen dat ze de telefoon hebben gepakt om de band te herstellen.” De prinsen zouden al sinds februari weer contact met elkaar hebben. Ook zouden Meghan en Kate hun ruzie hebben bijgelegd.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f057cb82e7b5', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws