doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zomeraanbieding: Ontvang 7x Beau Monde voor maar €25

Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
weekendtips

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

In de bieb

Een nieuwe hotspot in Utrecht is stadscafé Meneer Potter, te vinden op de begane grond van Bibliotheek Neude. Open van vroeg tot laat, voor koffie, lunch, borrel en diner. Worden we blij van: de hapjes bij de borrel, zoals pintxos (4 stuks: steak tartare, makreel rilette, baba ganoush en pastrami). meneerpotter.nl

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Feest voor twee

Een opblaasbare jacuzzi voor in de tuin!! De Infinite Spa 1000 Square Luxe heeft twee ligbedden zodat je gezellig face to face zit. De buitenkant is zandkleurig, de binnenkant parelwit. Hoe Hollywood wil je het hebben?! “Butler, kom maar door met de bubbels!” € 569 outsideliving.com

Altijd blijven dansen

24/7 geopend: operaballet.nl/online. Het thema van het internetplatform is ‘Keep on singing and dancing’ en het zit vol met wekelijks nieuws, zoals de virtuele première van de opera ‘Ritratto’ en balletvoorstelling ‘Don Quichot’ van choreograaf Alexei Ratmansky. Ook kun je op het platform terecht voor workouts, quizzen, games, zelfs voor tutorials. Spitzen aan en pirouetten maar.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws