doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Onthuld: royal beautygeheimen (en er komt cognac aan te pas!)

Dít product van slechts zes dollar zorgt ervoor dat je foundation de hele dag blijft zitten

No worries! Met dít product blijft jouw foundation de hele dag zitten. 
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
make-up aanbrengen via istock

's Ochtends breng je je make-up aan en zie je er tip top uit, maar aan het eind van de dag is je foundation nergens meer te bekennen. Maar no worries! Met dít product blijft jouw foundation de hele dag zitten. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het gaat hier om een primer, waar melk van magnesiumoxide in zit. En ja, dit wordt normaal gebruikt bij constipatie. Je moet er natuurlijk het een en ander voor over hebben om er goed uit te zien! In een video op het YouTube-kanaal van Scott Barnes, de make-upartiest van Jennifer Lopez, legt hij uit dat hij het af en toe gebruikt als een make-up primer, omdat het helpt make-up op de plek te houden, vooral tijdens warm weer.

Aanbrengen

"Het magnesium weerhoudt letterlijk je poriën van zweten. Je kunt dus overal zweten, maar je gezicht blijft hetzelfde. Alleen ik zou het niet dagelijks aanraden, omdat je huid er erg van uitdroogt." De make-upartiest raadt dan ook aan om een kleine hoeveelheid in een kom te gieten en het aan te brengen met een wattenschijfje. Vervolgens gebruikt hij een droge make-up-spons om het overtollige laagje af te stoffen voordat hij foundation aanbrengt. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws