doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

*Hik*: Koningin Elizabeth brengt eigen gin uit

Je eigen drank op de markt brengen is al tijden een hype in celebrityland, maar ook koningin Elizabeth laat deze kans niet aan zich voorbij gaan en komt met haar eigen gin.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
elizabeth

Het is geen geheim dat koningin Elizabeth dol is op gin. Ze drinkt het in een ‘speciale cocktail’ iedere dag tijdens de lunch, dat kan blijkbaar gewoon als je blauw bloed hebt.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De liefde voor gin gaat zelfs zo ver, dat de koningin nu haar eigen gin op de markt heeft gebracht. De alcoholische lekkernij draagt de naam Buckingham Palace Gin en is gemaakt met kruiden uit de tuinen van het paleis. 

Exclusieve kruiden

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

De ingrediëntenlijst op zich doet al koninklijk aan met onder andere meidoornbessen, citroenverbena, moerbeibladeren en laurierblaadjes, maar ook de verpakking liegt er niet om. Op de lichtblauwe fles met gouden dop prijkt een goudkleurige krans, met allerlei fleurige bloemen er doorheen geweven. 

Populair

De gin was hier te bestellen voor 44 euro, maar was zo populair dat hij binnen 8 uur volledig uitverkocht was. Maar het lijkt erop dat de kruidentuinen van de koningin nog niet leeg zijn, want je kunt wel een fles pre-orderen voor levering vanaf 31 augustus. Proost!  

De cocktail van de koningin

Een voormalige chef van de koningin heeft ooit verklapt dat de 'speciale' lunchcocktail van koningin Elizabeth bestaat uit gin, dubonnet, een schijfje citroen en ijs. Zou dit haar beauty secret zijn?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws