doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Monica Geuze over haar rol als stiefmoeder

Ouders Lars Veldwijk reageren op nieuwe vriend Monica Geuze

De ouders van de ex-vriend van Monica vertellen dat ze Robbert nu een paar keer gezien hebben.
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
Monica geuze

In een nieuwe aflevering van de serie Like Monica is te zien dat de ouders van Lars Veldwijk bij Monica Geuze op bezoek komen. Ze vertellen dan ook wat ze van de nieuwe vriend van de YouTuber vinden. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De ouders van de ex-vriend van Monica vertellen dat ze Robbert nu een paar keer gezien hebben. "De eerste keer had Monica hem meegenomen om Zara-Lizzy op te halen en dat ging eigenlijk heel natuurlijk", vertelt de stiefmoeder van Lars. De vader van Lars denkt dan ook dat zij Robbert bewust redelijk snel bij hen heeft geïntroduceerd. "Ik denk dat het contact met Monica zo goed is dat ze het niet af wil houden van ons." 

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Hoewel de band tussen Monica en de ouders van Lars goed is, blijft het een ongemakkelijke situatie voor de YouTuber. "Door deze modern family heeft Zara-Lizzy nu ineens super veel opa's en oma's. Mijn ouders, Rob zijn ouders en die van Lars. Het is een hele ongemakkelijke situatie nu", vertelt ze.

Dit bericht bekijken op Instagram

My all🖤

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Monica had daarom besloten om niet iedereen uit te nodigen op de verjaardag van Zara-Lizzy en de vader van Lars heeft daar alle begrip voor. "Er zijn teveel factoren op dit moment en om die allemaal bij elkaar te brengen, loop je misschien het risico dat de verjaardag van Zara-Lizzy ondersneeuwt tot een ongemakkelijke situatie."

Dit bericht bekijken op Instagram

Everything💖💙

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Voetballer Lars Veldwijk en Monica Geuze hadden een relatie, maar kondigden eind vorig jaar uit elkaar te gaan. Tijdens de relatie mochten ze hun eerste kindje samen, Zara-Lizzy, verwelkomen. Lars heeft uit een eerdere relatie, zoontje Mason. Inmiddels is Monica samen met vriend Robbert.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws