doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zien we de fab four binnenkort weer samen op déze bruiloft?

Zal de fab four, en dan hebben we het niet over the Beatles, binnenkort weer samenkomen voor het huwelijk van deze lady?
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_image_article');
fab four

De uitbraak van het Coronavirus viel ongeveer samen met het vertrek van Harry en Meghan uit Engeland en het Britse koningshuis. Daardoor zijn William, Kate, Harry en Meghan niet meer samen gespot sinds die tijd. Maar het lijkt erop dat dít op stapel staande huwelijk daar verandering in kan brengen. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

De 28-jarige Amelia Spencer gaat namelijk trouwen met haar vriend Greg, met wie ze 11 jaar samen is. Amelia is de dochter van prinses Diana’s jongere broer Charles Spencer. Hij deelde op Twitter een aandoenlijke foto van het stel om het heugelijke nieuws aan te kondigen. 

Bivakkeren bij de brievenbus

Omdat bekend is dat William en Harry een hechte band hebben met Diana’s kant van de familie, lijkt het erop dat de broers binnenkort een uitnodiging kunnen verwachten voor de bruiloft van Amelia. Zelf waren de Spencers ook nauw betrokken bij alle belangrijke levensgebeurtenissen van William en Harry, zoals hun huwelijken, de geboorteaankondigingen van de kinderen en de doop van Archie. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws