doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo zag Donatella Versace eruit vóór plastische chirurgie

Alleen het beste is goed genoeg voor deze glamourpoezen

Ze gaan over de top, altijd en overal. "Ze is zo'n 1,6 miljard waard."
.
Donatella Versace

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Met dit motto hebben deze flamboyante, kleurrijke en levenslustige celebs he-le-maal niets. Ze gaan over de top, altijd en overal.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Donatella Versace

De knisperige queen van de campy couture (Anna Wintour: “Armani is voor de echtgenote, Versace voor de minnares”). Deze 65-jarige Italiaanse, gescheiden, moeder van twee volwassen kinderen, dol op waterstofperoxide, pailletten, botox, bubbels en zonnebanken, is sinds 1997, toen haar broer Gianni werd vermoord, het hoofd van Versace. Anno 2020 is het huis Versace en dus de familie, 1.6 miljard waard.

HUIS Een weldadig ingericht appartement in Milaan (veel goud) en een villa van vijf miljoen (veel roze) aan het Lago Maggiore. Donatella’s hondje Audrey heeft in beide optrekjes haar eigen walk-in closet.

AUTO Donatella voorzag een paar jaar geleden een Mini Cooper van Versace print (veel zwart, veel krullen, veel goud), maar rijdt privé het liefst in een limousine met chauffeur.

VAKANTIE De krokante blondine verblijft graag in het Palazzo Versace Hotel in Dubai, een soort 16de-eeuws Italiaans paleis vol kroonluchters. “Dubai is fascinerend. De mensen daar hebben respect voor tradities, maar ook enorme honger naar de toekomst.”

EN DAN NOG WAT Hakken en juwelen zijn Donatella’s grote zwakte. De laatste worden geselecteerd op het formaat van de diamanten (“Hoe groter, hoe beter. Subtiel is niet de Versace manier”). Dankzij de eerste zijn haar voeten helemaal vergroeid. Donatella: “Sneakers zijn verstandiger, maar ik kan dat gewoon niet. Ik vind het makkelijker om cocaïne te weerstaan dan stiletto’s. En dat uit de mond van een voormalige drugsverslaafde.”

Mariah Carey

Het stembereik (vijf octaven!) van deze 50-jarige Amerikaanse is net zo indrukwekkend als haar divagedrag. De moeder van twee, die al drie jaar dartelend verliefd is op een dertien jaar jongere achtergronddanser, wilde in Westfield alleen de kerstlichtjes aansteken als er twintig witte kittens en honderd witte duiven geregeld werden, ‘want dat is leuk voor het plaatje’. Ze is driehonderd miljoen waard, maar weigerde haar verlovingsring van 2.2 miljoen (gekregen van ex James Packer, met wie Mariah 18 maanden samen was) in te leveren.

HUIS Heeft huizen in New York, Aspen en op de Bahama’s, maar woont momenteel in een Beverly Hills mansion van 35 miljoen dollar die ze huurt van een Saoedische prins (fun fact: de prins kocht het optrekje van Mariah’s aartsvijand Nicki Minaj). Mariah’s walk-in closet bestrijkt een gehele verdieping, haar lingeriecollectie heeft een eigen kamer.

AUTO Twee Lamborghini’s: een groene en een witte.

VAKANTIE Vorig jaar huurde Mariah een Italiaans jacht, de Capri, voor het luttele bedrag van 340.000 euro per week. Na twee dagen spotte de octaventijger een haai en werd er omgekeerd. Huilend op Instagram: “Ik wist dat ze hier zwommen, maar dan nog!”

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

EN DAN NOG WAT Ze gaf ooit 45.000 dollar uit aan spabehandelingen voor d’r honden, Cha Cha, Jackie Lambchops, JJ, Jill E Beans, Squeak E Beans, The Good Reverend Pow Jackson, Pippitty L Jackson en Mutley P Gore Jackson The Third. Acht Jack Russells die allemaal, net als het vrouwtje, roze dragen op woensdag.

Dit bericht bekijken op Instagram

🌻❤️

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op

Tamara Ecclestone

Een 35-jarig model, it-girl en tv-persoonlijkheid, maar boven alles de (niet al te snuggere...) dochter van de puissant rijke Bernie Ecclestone, de voormalige Formula 1-baas. Getrouwd, één dochter. In december 2019 zagen we bij haar het toppunt van decadentie: Tamara haalde haar schouders op nadat er voor zestig miljoen aan juwelen, waaronder een Cartier armband van 90.000 euro, uit haar huis was ontvreemd.

HUIS Een kast van een huis met 57 kamers in Kensington, (normaliter...) één van de best beveiligde wijken van Londen. Ook aanwezig op de buurt barbecue: de Russische oligarch Roman Abramovich, de rijkste Chinees: Wang Jianlin en de sultan van Brunei.

AUTO Een Rolls Royce, Lamborghini, Ferrari en Bentley, maar Tamara is momenteel verliefd op haar witte Range Rover waar, op de plek van het woord Range Rover, ‘Tamara’ staat, zowel op de voor- als de achterkant.

VAKANTIE Lapland in de winter, Dubai en de Malediven in de zomer. Tamara gaat gerust de oceaan in met haar Rolex van 250.000 euro om en een hele collectie Cartier armbanden à 25.000 per stuk. Ach, wat betekent een beetje zeewater als je geld als water hebt?

EN DAN NOG WAT Dochter Sophia van vijf krijgt de meest flamboyante kinderfeestjes met thema’s als ‘circus’, ‘prinses’ of ‘boerderij’. Inclusief artiesten, acteurs, dansers én geïrriteerde buren die willen weten of er een vergunning is aangevraagd voor de pony’s en de XXXL draaimolen in de achtertuin

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws