Prince Charming: Deze 7 knappe royals kende je vast nog niet

De koninklijke wereld heeft meer te bieden dan alleen William en Harry!

1. Hussein, kroonprins van Jordanië (26)

Deze 26-jarige toekomstige koning van Jordanië ging net als prins William naar de Berkshire Military Academy. Tegenwoordig zet hij zich onder andere in voor vrede en veiligheid als onderdeel van een Security Council in Jordanië. Hij is de oudste zoon van koning Abdullah en koningin Rania en voor zover bekend heeft hij nog geen partner!

2. Sam Chatto (24)

Sam Chatto is de oudste kleinzoon van prinses Margaret, zus van koningin Elizabeth. Hij studeerde kunstgeschiedenis in het Schotse Edinburgh en werd getraind als yoga-instructeur in India. In zijn dagelijkse leven is hij vooral bezig met het maken van houten sculpturen vanuit zijn huis in West-Sussex.

3. Prins Constantine Alexios van Griekenland en Denemarken (21)

Griekenland én Denemarken inderdaad. Want hoewel de Griekse monarchie is afgeschaft, is Constantine in principe nog altijd tweede in de lijn van troonopvolging. Op zijn Instagram-account zie je artistieke portretten, sepia-tonen en lange blonde lokken. Een follow waard, als je het ons vraagt.

Dit bericht bekijken op Instagram

🌞

Een bericht gedeeld door Constantine Alexios (@alexiosgreece) op

4. Padmanabh Singh van Jaipur (22)

Padmanabh is een polospeler en lid van de voormalige heersende koninklijke familie van Jaipur in de Indiase deelstaat Rajasthan. Daarnaast klust hij soms bij als model en heeft hij onder andere modeshows gelopen voor Dolce & Gabbana. Ook interessant: je kunt bij Padmanabh in één van de suites van zijn paleis komen slapen. Deze biedt hij namelijk aan op AirBnB en de opbrengst doneert hij aan het goede doel van zijn moeder Diya Kumari’s, dat vrouwen op het platteland van Rajasthan ondersteunt.

Dit bericht bekijken op Instagram

@bridestodayin @signe_vilstrup @ayeshaaminnigam

Een bericht gedeeld door Padmanabh Singh (@pachojaipur) op

5. Prins Nikolai van Denemarken (20)

Met zo’n kaaklijn kun je eigenlijk maar één ding worden en dat is model. Het is dan ook geen wonder dat de Deense prins in 2018 zijn debuut maakte voor Burberry tijdens London Fashion Week. Later sierde hij onder andere de cover van Vogue en liep hij modeshows voor merken als Dior.

Bron: BSR Agency

6. Louis Spencer (26)

Prinses Diana was zijn tante en dus is Louis een neef van William en Harry. Uiteindelijk zal Louis de titel Earl Spencer erven en daarbij ook het familielandgoed van de Spencers, Althorp House. Dit is tevens de plek waar Diana begraven ligt. Tijdens de royal wedding van Harry en Meghan werd Twitter wild toen Louis in beeld kwam, maar naar verluidt is er nog niemand die hem aan de haak heeft weten te slaan.

Bron: BSR Agency

7. Arthur Chatto (21)

De jongere broer van Sam én jongste kleinzoon van prinses Margaret. Op Instagram hebben zijn regelmatige updates over zijn work-out routines hem zo’n 150.000 volgers opgeleverd.

Bron: Vogue | Beeld: BSR Agency, Instagram

Laatste nieuws