doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Meghan en Harry blunderen met privacy in nieuw optrekje

Foto's: dit is het nieuwe stulpje van Harry en Meghan

Een woordvoerder van Harry en Meghan bevestigt aan People dat het gezin sinds juli in het nieuwe huis woont.
.
harry en meghan

Prins Harry en hertogin Meghan hebben hun eerste huis gekocht en ruilden het stulpje in Malibu dus om voor een villa in Santa Barbara.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Een woordvoerder van Harry en Meghan bevestigt aan People dat het gezin sinds juli in het nieuwe huis woont. “Ze hebben zich gesetteld in de kleine gemeenschap en hopen dat hun privacy gerespecteerd wordt. Dit geldt ook voor de privacy van hun buurtgenoten." De woning is te vinden in Santa Barbara, een pittoreske badplaats op zo'n 160 kilometer van Los Angeles.

De hertog en hertogin van Sussex hoeven niet op elkaars lip te zitten in hun nieuwe optrekje. Volgens TMZ is het stulpje een kleine 1700 vierkante meter groot en telt het negen slaapkamers en zestien 'bathrooms', waarmee op de Amerikaanse huizenmarkt zowel een badkamer als een toilet kan worden bedoeld.

Harry en Meghan zouden 14.650.000 dollar (12,5 miljoen euro) hebben betaald voor hun nieuwe onderkomen (waarbij prins Charles een handje hielp). Dat heeft ook een gastenverblijf waar de moeder van Meghan volgens TMZ al gebruik van heeft gemaakt.

Harry en Meghan hopen dat Archie hier in alle rust kan opgroeien. Aan verveling geen gebrek, want het optrekje is voorzien van een zwembad, tennisbaan, diverse terrassen en talloze beroemde buren. De locatie wordt ook niet voor niets dé Amerikaanse Rivièra genoemd...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws