doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Onthullende biografie over Harry en Meghan is enorme bestseller

Finding Freedom: The making of a modern royal... bestseller!
.
meghan harry

Het boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the making of a modern royal family’ houdt liefhebbers van alles wat met de royals te maken heeft al maanden bezig. Het boek staat vol onthullingen over het leven van Harry en Meghan en geeft een zeldzaam kijkje in het leven van het koppel. In de aanloop naar de release werden er mondjesmaat al enige details naar buiten gebracht.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Vorige week kwam het boek ein-de-lijk uit en nu blijkt dat hij wereldwijd een plaats heeft bemachtigd op talloze bestseller-lijsten. Ook in Nederland. Daar kwam het boek in de Bestseller 60 binnen op plaats 17. In Engeland werden in vijf dagen maar liefst 31.000 exemplaren verkocht, dat maakt Finding Freedom het bestverkochte boek in het land.

Vraagtekens bij kwaliteit

Op de website van Beau Monde heb je al veel van de onthullingen uit het boek kunnen lezen en ook andere media pakken de onthullingen veelvuldig op. Maar of dat iets zegt over de kwaliteit van het boek, is nog maar de vraag. The Guardian en The Times bestempelden het allebei als ‘oppervlakkig’. The Independent stoort zich eraan dat de auteurs van het boek (royalty-deskundigen Omid Scobie en Carolyn Durand) overduidelijk ‘Team Sussex’ waren. Harry en Meghan ontkennen zelf nog altijd meegewerkt te hebben aan het boek.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws