doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Koningin Letizia: 'Vandaag is rood!'

Is dit de 'nieuwe' favoriete zomerkleur van koningin Letizia?

Als in: oogverblindend. Hoe zomers wil je het hebben? Nou, zo!
.
letizia

Spaanse koningin Letizia staat erom bekend 'kleurenfases' te hebben. De ene keer is ze uit te tekenen in het felrood en het andere moment in kick-ass leer.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het moge duidelijk zijn dat de kleur wit de nieuwe zomerkleur van de koningin is geworden. Als in: oogverblindend. En hoe zomers wil je het hebben? Nou, zo!

Een bezoek aan Ibiza vraagt om een boho-chique outfit: de jurk van Charo Ruiz Ibiza bleek dan ook een juiste keuze. De koningin lijkt er twee meter in, en het is leuk om te zien dat de Spaanse royal lokale ondernemingen steunt.

Een luchtige Uterque was de jurk die Leti koos tijdens haar bezoek aan Menorca. Macarena sleehakken eronder en een Karen Hallem ring zorgden voor de zomerse look. Van die mouwtjes worden we ook vrolijk! De lokken mogen van ons de volgende keer los gedragen worden.

Op Mallorca koos de koningin voor een Vintage Ibiza jurk die luchtig oogde door de kleine splitten aan de zijkant. Ze maakte het ding passend naar haar figuur door een ceintuur om heur taille te knopen. De sleehakken shopte ze bij hetzelfde merkje als benoemd hierboven, maar ze koos ditmaal voor een lichtroze exemplaar.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws