doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

'Meghan Markle wordt hels als haar voeten gefotografeerd worden'

In Hollywood lacht iedereen poeslief tegen elkaar, maar ondertussen...
.
meghan markle

In Hollywood lacht iedereen poeslief tegen elkaar, maar ondertussen wordt er heel wat venijn verzwegen. Totdat de verhalen over duivelse diva’s uitlekken... Mean Girls, real edition

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het prinsesje

“Toen de hertogin van Sussex nog als Meghan Markle achter de decoder zat, had ze al een flink ego,” vertelt een videograaf die met haar werkte. “Het was een meid die makkelijk te filmen is. Als je ‘actie’ zegt, weet ze wat ze moet doen. Maar als de camera uitgaat, is ze niet de leukste persoon ooit.” Dat wordt bevestigd door fotograaf Tommy Mendes, die haar ‘intens’ noemt (en niet op een goede manier).

INCIDENTJE?

Meghan had toen al de bijnaam ‘prinses’, omdat ze veel noten op haar zang had. “Ze was veeleisend en onbeschoft,” zegt de videograaf die anoniem wil blijven. “Ze kwam aan met een entourage en verbood het fotograferen van haar voeten. Ook moest er peperdure champagne zijn en gedroeg ze zich alsof ze een superster was. Ik wist niet eens wie ze was! Haar team kwam rechtstreeks uit ‘Mean girls’, zo’n kliekje dat naar andere mensen kijkt en met elkaar gaat zitten lachen. Ze kwam op mij over als onzeker en verwend.”

NOG TE REDDEN?

Gezien het personeelsverloop in Team Sussex en de gretigheid waarmee Meghan via de rechter zelfs Buckingham Palace onder de bus gooit om zich als slachtoffer te schetsen, is Meghans opgezwollen ego nog volledig intact.

Het ijskonijn

Teri Hatcher is geen teamspeler, vraag maar aan ‘Desperate housewives’-collega Nicolette Sheridan die haar “de naarste vrouw ter wereld” noemt: “Ik vreesde de dagen dat ik met dat mens moest werken, het was een kwelling.” Valse opmerkingen, collega’s negeren, de leukste kleren inpikken, de meeste schermtijd opeisen – de lijst is eindeloos.

INCIDENTJE?

Nee, Teri had het al eerder hoog in de bol, maar haar omgang met de andere Housewives sloeg echt alles. “Er was een problematisch lid van de cast,” aldus Marc Cherry, de bedenker van de show, zonder Hatcher bij naam te noemen. “Ze was een grote ster met grote gedragsproblemen. Iedereen probeerde op een normale manier met haar om te gaan, maar het was onmogelijk. Ergens tijdens het zevende seizoen besloot deze vrouw dat ze niet meer met haar co-stars wilde praten, wat het werk nogal bemoeilijkte.” Na de opnamen van de laatste aflevering kregen alle leden van de crew een cadeau met een kaartje dat iedereen had getekend, behalve Teri.

NOG TE REDDEN?

Teri heeft nog maar weinig werk en is vooral te zien op ‘Hatching change’, haar eigen YouTube-kanaal waarop ze haar kook- en bakkunsten laat zien.

De Gedegenereerde

Ellen DeGeneres was jarenlang het menselijk equivalent van een golden retriever: aardig, grappig en adorable. Totdat Nikkie de Jager van NikkieTutorials, die bij haar te gast was, Ellen in ‘De wereld draait door’ omschreef als ‘kil en afstandelijk’. DeGeneres’ voormalige werknemer Kevin T. Porter meldde op Twitter prompt dat Ellen “een van de akeligste mensen is die momenteel leven” en riep op om verhalen te delen.

INCIDENTJE?

Iedereen dacht even dat het een grap was, tot Kevins tijdlijn volstroomde met meer dan tweeduizend horrorverhalen van mensen die met Ellen te maken hadden gehad. Het ging van boos worden op een serveerster wiens nagellak niet helemaal perfect was tot haar crew verbieden om vis of vlees te eten en iedereen die haar kantoor inkwam te verplichten eerst een kauwgompje te nemen. Medewerkers mogen Ellen aankijken noch aanspreken, en wie niet tot haar inner circle behoort, hoeft niet op een begroeting te rekenen.

NOG TE REDDEN?

Het feit dat DeGeneres, toen ze haar leesbril was verloren, woedend naar hoofdbaas Steve Jobs van Apple belde dat het font op de iPhone groter moest worden gemaakt, zegt wel iets over de bubbel vol privileges waarin ze leeft. Exit Ellen lijkt er niet in te zitten, maar haar imago heeft wel een enorme deuk opgelopen nu de waarheid over haar naar buiten is gekomen.

De bodyshamer

Christina Aguilera kan de sterren van de hemel zingen, maar is toch niet de megaster geworden die ze had kunnen zijn. Reden? “Het is een takkenwijf,” zegt Kelly Osbourne. Ze heeft me jarenlang dik genoemd en gebodyshamed. Op een gegeven moment was ze zelf flink aangekomen en heb ik bij de ‘Fashion police’ gezegd: “Zo, nu ben je ook dik, weet je ook eens hoe dat voelt.”

INCIDENTJE?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Nee, Chris heeft de reputatie het achter de ellebogen te hebben, anderen zwart te maken en erg onaardig te zijn tegen personeel. In haar tijd bij ‘The voice’ zei de Britse boyband The Wanted dat ze “een ontzettende bitch” was: “Ze maakte geen oogcontact. Alsof we er niet waren, terwijl we recht voor haar stonden. Manieren kosten niks toch? De andere juryleden waren aardig, maar van haar valt niets te verwachten.”

NOG TE REDDEN?

De afgelopen tien jaar heeft Christina geen hit van betekenis gehad. Het voorspelbare lot van een bijna 40-jarige popzangeres die zich niet voldoende heeft vernieuwd en vijanden heeft gemaakt, is de muzikale sterfhuisconstructie met een residence in Las Vegas. En ja hoor, vanaf november staat ze daar.

De Heigl

In ‘Grey’s anatomy’ was Katherine Heigl als Izzie een van de meest geliefde personages. De serie vormde een mooi opstapje naar een romcom-carrière: ze ging in één jaar van 300.000 dollar voor ‘Knocked up’ naar zes miljoen voor ‘27 Dresses’. En liet toen haar ware aard zien door ‘Knocked up’ af te kraken in een interview, een enorme faux pas in Hollywood.

INCIDENTJE?

Katherine verpestte het verder voor zichzelf door zich terug te trekken voor een Emmynominatie, omdat ze vond dat haar rol in het vierde seizoen van ‘Grey’s’ niet het winnen waard was. Zeer pijnlijk voor schrijver Shonda Rhimes aan wie ze alles te danken had en wéér een faux pas: elke nominatie en prijs telt voor een serie.

NOG TE REDDEN?

Heigl ging in therapie, bood op verschillende manieren excuses aan, werkt weer regelmatig en “ik weet inmiddels wanneer ik mijn mond moet houden”. Het helpt allemaal weinig. Wél is ze tot het Hollywoodlingo gaan behoren, zoals Rhimes zegt: “Ik wil geen Heigls meer in mijn producties. Ik pik het valse gedoe niet meer en ik voer een geen-klootzakken-op-de-set-beleid.”

Meer lezen? Je leest verder in de nieuwe Beau Monde; nu in de winkels!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws