doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kate maakt graag grapjes over dít deel van Williams uiterlijk

Hoe ging het gezegde ook alweer? Iets met jongens plagen, kusjes vragen?
.
william kate

William en Kate staan erom bekend graag grapjes over elkaar te maken in het openbaar. Zo grapte William eerder al eens over een opvallend kledingstuk van Kate en vertelde hij ook een vermakelijke anekdote over een totaal mislukt cadeau dat hij ooit voor Kate kocht. Maar ook Kate draait haar hand niet om voor een publiek dolletje op z’n tijd.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Aan Hello Magazine vertelt de Engelse DJ en tv-presentatrice Clara Amfo over haar ontmoeting met William en Kate in 2018. “Kate hield zich niet bepaald in en maakte veel grapjes over Williams haarsituatie”, vertelt Clara, doelend op Williams dunner wordende royal haardos. “Hij incasseerde de grappen en het stel dolde erop los. Het was heel grappig. Ze waren een soort liefdevolle comedy act.”

Een echt paleis

Ze doet ook een boekje open over de inrichting en sfeer in Kensington Palace. “Het is gewoon echt een paleis, niet eens een huis. Het beneemt je de adem als je binnenkomt. We kregen lekkere snacks en werden heel goed behandeld”, herinnert Clara zich.

Gezinsfoto's

“Er hingen overal foto’s van de kinderen en William en Kate, maar ook van Meghan en Harry. Het was een heel mooie gezinswoning.” Maar rondslingerend speelgoed hoef je niet te verwachten binnen de deuren van het paleis. “Helemaal niets. Het is er heel netjes en schoon.”

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws