doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dit is de manier om succesvol te daten in 2020

Online daten is nog nooit zó leuk (en effectief!) geweest

Wedden dat jij in no time die leuke match aan de haak hebt geslagen?
inner cirlce

Het is niet de meest originele 'openingszin': hey. Maar wat blijkt? Dit is toch een van de meest gebruikte om contact te leggen via een datingapp. Terwijl slechts 1 op de 10 daarop antwoord krijgt. Daters, het is tijd om wat beter ons best te doen. En daarom biedt Inner Circle een leuke, helpende hand om conversaties op gang te brengen (en te houden)!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Daar zit je dan. Met de telefoon in de hand. En mooie match in de datingapp. Maar die leuke openingszin wil weer eens niet komen... Het is soms heel moeilijk om een gesprek te beginnen, en Inner Circle begrijpt dat. Daarom heeft de datingapp de gedurfde beslissing genomen om 'hey' (en hoi/hallo) te verbannen, en in plaats daarvan jouw bericht te vervangen door een leuke oneliner. De dagen van saaie zinnen liggen vanaf nu achter ons, het is tijd voor conversaties die ergens toe leiden!

Ontmoet jouw match

Inner Circle is het platform voor mensen die meer willen halen uit hun datingapp. Dat betekent niet dat hun leden alleen maar op zoek zijn naar de liefde van hun leven, of een lange-termijnrelatie. Maar wel dat ze aandacht besteden aan hun profiel, goede foto's gebruiken, eerlijk zijn over hun intenties en echt op een date gaan in plaats van eindeloos te appen/bellen/chatten om vervolgens nooit meer iets te laten horen. We have all been there, right?

Feedback & features

Inner Circle is er niet alleen voor serieuze (en uiteraard heel gezellige) dates, maar ook voor:

  • Handige feedback over je profiel en foto's. Het screening team helpt je (denk aan: tips voor goede en/of betere foto's), zodat je sneller een match kunt vinden. #geenblotetorso
  • Hulp bij conversaties via pop-ups en auto-corrects die helpen om een conversatie gaande te houden.
  • Speciaal voor jou geselecteerde plekken waar je je match kunt ontmoeten, zoals leuke pubs, barretje, restaurants en cafés. En zodra het corona-technisch weer kan, worden er ook events gehost.
  • De speciale feature: zodra je 'hey' typt (ja, dan mag het!), krijg je automatisch een mooie one liner. En kijk eens wie er dan heel grappig, ad rem en – misschien wel – cheeky uit de hoek komt!

Is het tijd om je versierkrachten eens te bundelen met een woordkunstenaar? En wil je een serieuze kans maken op een leuke date? Dan staat je eigenlijk nog maar één ding te doen. Je aanmelden bij Inner Circle.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws