doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Hierom gaan Elizabeth en Philip noodgedwongen weer samenwonen

Het is ook wat… moet je op 94-jarige leeftijd ineens weer samenwonen met je echtgenoot.
.
elizabeth philip

Koningin Elizabeth en prins Philip hebben normaal gesproken ieder hun eigen verblijfplaats, maar moeten nu weer verplicht samenwonen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

The 94-jarige Queen woont in Buckingham Palace en Philip (99) verblijft sinds zijn ‘pensioen’ liever in Sandringham. Op dit moment zit het stel echter samen in Windsor Castle, een van de buitenverblijven van Elizabeth. Dit komt doordat er niet genoeg personeel is om het tweetal apart te beveiligen.

Bubbel

Daar blijft het echter niet bij, ook andere personeelsleden, zoals schoonmakers en koks, zijn er niet meer genoeg om twee verblijven te bemannen. Een woordvoerder verklaart: “De personeelsleden die nog wel werken, moeten ook binnen hun eigen bubbel blijven. Daarom heeft de koningin ervoor gekozen om samen met haar echtgenoot in Windsor Castle te blijven. Ze zal niet terugkeren naar Buckingham Palace tot het coronagevaar geweken is. Alleen voor belangrijke meetings komt ze nog buiten.” Laten we hopen voor het tweetal dat de queen of de prins geen royal snurkers zijn…

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws