doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Kledingcrisis? Na het zien van deze fashion flaters voel je je beter

Zó draag je je zomerkleding nog steeds in dit seizoen

Nieuw seizoen, nieuwe garderobe? Wacht even met deze beslissing!
.
garderobe zomer naar herfst

Nieuw seizoen, nieuwe garderobe?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

We houden je niet tegen, maar misschien maken we het je met deze tips wat makkelijker. Want je zomeritems kun je met gemak dit seizoen nog blijven dragen. Met wat trucjes. Die we maar al te graag met je willen delen.

Top

Waar je tijdens hoogzomer ervoor koos om je favoriete top op een mini rok of een leuk spijkerbroekje te dragen, kies je deze herfst voor een damespak of een statement blazer.

Camelcoat

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Je beige trenchcoats kun je dit seizoen gewoon blijven dragen. Voor wat extra warmte: gooi een wollen sjaal over je schouders of draag een coltrui onder je jas.

Rokken

Tip van Máxima: koop je favoriete kledingstuk in meerdere kleuren. Maar ook: wanneer je een mini rok koopt, kijk of er een langere variant is, zo kun je de mini versie in de zomer dragen en flaneer je tijdens de herfstperiode in een midi versie. Double the fun!

Jurken

Lange jurken zijn een must! Met één kledingstuk maak jij je gehele outfit in een handomdraai af en you are ready to go. Korte jurk? Draag een panty of maillot. Korte mouwen? Draag er een top met lange mouwen onder of combineer het ding met een blazer.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws