Huh? Kylie Jenner zorgt met bikinifoto voor enorme piek op Amerikaanse stemsite

De realityster deed een oproep om te stemmen in Amerika. En met succes.

Dat Kylie Jenner een invloedrijke naam is in de beautywereld en op social media is allang geen geheim meer. Met ruim 196 miljoen Instagram-volgers heeft ze een van de grootste accounts ter wereld.

Maar Kylie’s invloed rijkt verder dan de meeste mensen verwacht hadden. Een post met daarin een oproep aan haar volgers om zich te registreren om te stemmen, leverde een enorme piek op de registratiewebsite op. Hoe ze dat deed? Gewoon, met een bikinifoto. What else?

“Heb jij je al geregistreerd?”

“Heb je je al geregistreerd om te kunnen stemmen? Klik op de link in mijn bio. Laten we een plan maken om samen te stemmen.” Dat is de caption die bij de foto stond die het allemaal teweeg bracht. Nadat Kylie de foto had geplaatst, kwamen er op de site vote.org 1500% meer mensen via Instagram binnen dan gemiddeld. Dat betekent volgens TMZ dat er zo’n 48.000 mensen bij de tool zijn beland dankzij de post van Kylie. Ter vergelijking: een dag eerder kwamen er zo’n 2900 mensen via Instagram op de website terecht.

Om te kunnen stemmen in Amerika is het essentieel dat je je van te voren registreert via de website. Benieuwd naar de foto’s van Kylie in een gebloemde bikini? Bekijk ze hieronder.

Bron: AD | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws