doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Quiztime! Hoeveel weet jij van de Oranjes?

Waar wonen ál die andere Oranjes eigenlijk?

WA, Máxima en de A'tjes strijken neer op Huis ten Bosch in Den Haag, maar waar wonen al die andere familieleden eigenlijk?
.
Huis ten Bosch oranjes

WA, Máxima en de A'tjes strijken neer op Huis ten Bosch in Den Haag, maar waar wonen al die andere familieleden eigenlijk?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Stadsgenoten van de koning en koningin zijn prins Constantijn met zijn vrouw Laurentien en hun kinderen. Althans, dochter Eloise spendeert haar tijd in Amsterdam voor haar studie en Claus-Casimir zit tegenwoordig overzees in een Schotse kostschool.

Prinses Beatrix vertoeft in een prachtig bosrijke omgeving van Lage Vuursche. Het geliefde Kasteel Drakensteyn is dan ook haar woonpaleis. Ze kocht het kasteeltje in 1959 en dat figureerde als een leuke starterswoning. Eerst woonde ze er met haar golden retriever Joris en papegaai Doesjka, maar stiekem werd er regelmatig een sportwagen met een Duits kenteken voor de deur gespot. And the rest is history.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Prinses Mabel woont samen met haar dochters, Luana en Zaria, in Londen, in de hippe wijk Hammersmith. Een plek waar Mabel zich thuis voelt en niet voor niks, want Hammersmith is volgens makelaars een van de meest gewilde buurten van Londen. Het huis heeft vier etages en de grootste tuin van de stad (Buckingham Palace niet meegerekend). Beide meiden zijn in Engeland geboren. Prinses Beatrix is regelmatig in de Britse hoofdstad te vinden om met haar schoondochter en kleindochters tijd door te brengen. #Oma'sAanDeTop In Nederland bezit de prinses een villa in Breukeleveen nabij de Loosdrechtse Plassen. Hier heeft ze naar verluidt tijdens de corona veel gebivakkeerd, om zodoende dicht bij de familie te zijn. Foto's van de villa vind je hier.

Maar naast Den Haag blijkt ook de plaats Wassenaar zeer populair onder de Oranjes. Zo kun je Pieter-Christiaan spotten in het park of in de duinen tijdens één van zijn hardlooptrainingen. Prins Floris en Aiméé wonen met hun kinderen ook in deze stad. En ook Margarita kun je in Wassenaar treffen. Zij woont in een monumentale boerderij die ze zo'n twee jaar geleden kocht.

Dit bericht bekijken op Instagram

About last summer.... Nu nog lekkere nazomer in NL

Een bericht gedeeld door Bernhard van Oranje (@bernhardvanoranje) op

Bernhard jr. zit niet verlegen als het gaat om vastgoed. Voor zichzelf heeft hij een pand uit de 19de eeuw in de hoofdstad gekozen om te vertoeven met zijn gezin. It is good to be a royal!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws