Deze geheime boodschap stond op het T-shirt van Meghan

Meghan maakte tijdens het interview niet alleen maar indruk met haar woorden.

Vorige week hielden Harry en Meghan hun eerste podcast-interview ooit. Dit deden ze in Teenager Therapy, dat wordt gepresenteerd door vijf high school studenten uit Californië. In de podcast staan belangrijke onderwerpen centraal waarmee jongeren worstelen.

Harry en Meghan maakten hun opwachting om uitgebreid te spreken over de effecten van social media op je mentale gezondheid.

Grote gevolgen

Meghan weet als geen ander hoe het is om slachtoffer te worden van cyberbullying en trolls. Zo onthulde ze in de podcast: “Er is me verteld dat ik de meest getrollde persoon ter wereld was in 2019. Best opmerkelijk want acht maanden van dat jaar was ik onzichtbaar door mijn zwangerschapsverlof. En het maakt me niet uit of je 15 of 25 bent, als mensen constant dingen over je zeggen die niet waar zijn, heeft dat enorme gevolgen voor je mentale gezondheid. Het is ontzettend schadelijk.”

Eerbetoon

Maar Meghan maakte niet alleen indruk met haar woorden. Ook het T-shirt dat ze droeg, bevatte een geheime boodschap, namelijk de initialen R.B.G. Deze staan voor de naam Ruth Bader Ginsburg, de Amerikaanse juriste die bekend stond vanwege haar strijd voor vrouwenrechten. Ze overleed een paar dagen voor de opnames van de podcast. Met het shirt bracht Meghan op eigen wijze een ode aan Ruth, die met haar waarden op het gebied van gelijkheid en gerechtigheid veel gemeen had met de hertogin.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws