Royal secrets: Het trucje waardoor koningin Elizabeth altijd lekker slaapt

Zeker op haar leeftijd is een goede nachtrust natuurlijk hartstikke belangrijk

Een goede nachtrust is nu misschien wel belangrijker dan ooit en koningin Elizabeth blijkt ook de Queen of Naps. Ze heeft namelijk een flinke investering gedaan voor een optimale nachtrust: haar bed.

Het klinkt logisch en het is ook niet echt nieuws dat een goed matras wonderen kan doen voor je hoofd én lichaam, maar de koningin neemt dat gegeven wel heel serieus. Ze heeft namelijk 125.000 pond uitgegeven aan die van haar.

Queen of luxury

Volgens specialisten is het zelfs het op twee na duurste bed van alle celebs en royals. Logisch ook, als je bedenkt dat er ruim 700 uur aan het matras gewerkt is. De elementen die erin verwerkt zijn, doen bijna denken aan een Harry Potter toverstaf, met onder andere Latijns-Amerikaans paardenhaar, Mongools kasjmier en bijna 2 kilometer aan zijdedraad.

Mocht je nog ergens 125.000 pond hebben liggen, dan hebben we slecht nieuws, want er zijn maar 60 vergelijkbare matrassen gemaakt.

Plaats 1 en 2 gaan naar…

Als je nog benieuwd bent van wie de andere bedden zijn: De tweede plaats gaat naar Drake, die 303.886 pond uitgaf aan een matras. En de eerste plek is voor, hoe kan het ook anders: Kim Kardashian en Kanye West. De Queen van reality-tv besteedde 750.000 pond aan haar matras. Nou ja, ze zal die nachtrust wel hard nodig hebben.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws