doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dingen die je alleen begrijpt als je een echte kerstliefhebber bent

Glamour Weekendtips van de Redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.
.
weekendtips van de redactie

De laatste trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Luchtje met royal touch

Dit najaar introduceerde Clive Christian met trots de nieuwe Crown Collection, een gloednieuwe parfumcollectie ter ere van de unieke parfumgeschiedenis van het parfumhuis dat al zo'n tweehonderd jaar bestaat. De parfums van Clive Christian zijn stuk voor stuk échte kunstwerkjes die bestaan uit een hoge concentratie parfum (20-25%) voor een langdurige parfumbeleving. Een van de meest befaamde parfums is ongetwijfeld de delicate Crab Apple Blossom. Deze werd voor het eerst gecreëerd in 1886 en was destijds geïnspireerd op de bloeiende krabappelboom die groeide in de tuin van de oprichter in Kensington, Londen. Het was hét go-to parfum van die tijd. Crab Apple Blossom 50ml is vanaf dit najaar verkrijgbaar, je shopt 'm via deze link.

Lief gebaar

Vanaf maart dit jaar heeft Monique Collignon duurzame en stijlvolle mondkapjes uitgebracht. De noodzaak naar kwalitatieve mondkapjes heerst nog steeds door het toenemende aantal besmettingen en de strengere maatregelen die daarvan het gevolg zijn. De feestdagen zullen er hoe dan ook anders dan anders uit gaan zien. Om de spirit er in te houden, heeft Monique een serie feestelijke kerstmondkapjes ontworpen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

De mondkapjes zijn verkrijgbaar als set van vijf voor de speciale prijs van €40,-. Per verkochte set wordt €5,- gedoneerd aan het Leger des Heils, die met de opbrengst de soepbus zal inzetten, om daklozen op de eerste kerstdag toch een hart onder de riem te steken. "Hoe meer we ophalen, des te meer we kunnen doen", aldus Monique. Lees meer via deze link.

De Italiaan bij jou thuis?

Aangezien de horeca weer voor een tijd gesloten is, zijn alle ondernemers hard bezig met het bedenken van nieuwe innovatieve ideeën, om ervoor te zorgen dat mensen toch kunnen genieten van een culinair hapje en een luxe drankje. Om deze reden zijn de overheerlijke gerechten van Executive Chef Franz Conde van het Italiaanse restaurant Roberto’s te bestellen om thuis te bereiden. Er zijn diverse gerechten samengesteld die door middel van een speciale code en instructievideo gemakkelijk zelf thuis zijn te maken. De gerechten kunnen samen met het menu opgehaald worden in het Hilton in Amsterdam, maar mocht je in Amsterdam wonen, dan kan het uiteraard ook bezorgd worden!

Als extraatje naast het menu is er binnenkort ook de mogelijkheid om thuis te kunnen proeven van de bijzondere delicatessen uit Italië, - l’oro “Tartufo – l’oro bianco a casa”. Dit menu bestaat uit traditionele gerechten, inclusief de mogelijkheid om eigen truffel en een truffelschaar te kopen. Wie is er in 2020 namelijk niet dol op truffel?! robertosrestaurant.nl

Product voor de planeet

Een brillencollectie die voor 100% uit duurzame materialen bestaat? Dat is het doel van polette voor het einde van 2021, het jaar waarin het merk tevens z'n 10-jarig bestaan zal vieren. Deze week heeft polette haar nieuwe duurzame collectie gelanceerd, bestaande uit een serie frames gemaakt van gerecycled- en eco-acetaat. Polette heeft zich het afgelopen decennium weten te onderscheiden door volledige transparantie van concept tot product. polette.com

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws