doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Waar gaan de Trump'jes eigenlijk wonen als ze 't Witte Huis verlaten?

Glamour Weekendtips van de Redactie!

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk).
.
Weekendtips

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan (voor zover mogelijk). Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Shake It Up!

Het Spaanse HAAN, producent van persoonlijke verzorgingsproducten, lanceert een nieuwe lijn hydraterende desinfecterende handsprays: de Shake It Up collectie. De Shake It Up collectie is geïnspireerd op klassieke cocktails en is verkrijgbaar in vijf verschillende mixologie-kleuren en geuren. Om je gezond te houden in het nieuwe jaar én om van je dagelijkse noodzakelijke handhygiëne routine een leuk ritueel vol frisse aroma's en mixologie-geuren te maken.

Clean Dutch Skincare

Het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, heeft speciaal voor de feestdagen een Limited Edition Holiday Set samengesteld. De kerstset bestaat uit een duurzaam tasje van biologisch katoen, met hierin de travel sizes van de Cleansing Mousse, de Balancing Toner en de Nourishing Facial Cream. Huidverzorgingsproducten doen het vrijwel altijd goed als kerstcadeau, maar de Holiday Set is een gegarandeerd succes bij de bewuste beautyliefhebber die vaak onderweg is. witlofskincare.com

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Luister liever naar jezelf

We luisteren te veel naar het advies van bekende goeroes. Niet doen, raadt Raymond de Looze aan, luister liever naar jezelf: 'Andere mensen bedoelen het goed, maar alleen jij weet wat jou verder helpt.' In DIY Goeroe beschrijft De Looze hoe je zelf verder komt: 'Vergeet al die theoretische modellen en de beloftes dat je succesvol en gelukkig wordt als je precies doet wat de goeroe voorschrijft. Er zijn geen quick fixes. Wil je een betere collega worden? Je relaties met anderen versterken? Meer uit je carrière halen? Dan moet je jezelf durven te confronteren. En gaan experimenteren. Alleen zo blijf je groeien.' Uniek aan DIY Goeroe is dat elke lezer een tweede exemplaar cadeau krijgt. De Homie-editie houdt de lezer zelf, de Nomad-editie geeft hij door. Zo reist Nomad elke maand verder en start iedere lezer een ontwikkelingsgolf bij anderen. ‘Want geven is net zo belangrijk als krijgen,’ besluit De Looze.

All You Need Is Love Kerstspecial

Ondanks alles komt er ook dit jaar een kerstspecial van All You Need Is Love op kerstavond. Juist nu lijkt het erop dat er meer behoefte is aan de gezelligheid van kerst dan ooit en samen zijn is dit jaar nóg belangrijker. Hoe moeilijk het ook mag lijken en hoe onmogelijk het misschien ook zal blijken, toch gaat Robert ten Brink proberen zo veel mogelijk mensen bij elkaar te brengen. Hij neemt de kijker mee in de mooiste en meest emotionele verhalen. Want juist met deze kerst is samen zijn belangrijker dan ooit.’ Op wat voor manier dan ook. ‘All You Need Is Love kerstspecial’ wordt geproduceerd door EndemolShine en is op donderdag 24 december te zien bij RTL 4 om 20.30 uur.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws