doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Waarom iedereen het over deze video van Melania en Donald Trump heeft

Waar gaan de Trump'jes eigenlijk wonen als ze 't Witte Huis verlaten?

Waar gaan de Trump'jes zich vestigen? Overal waar ze zullen komen, worden ze uitgejoeld...
.
Waar gaan de Trumps wonen?

Heel de wereld beseft 't, al heeft president Donald Trump er nog altijd zijn bedenkingen bij. Toch blijft: hij zal plaats moeten maken voor Joe en Jill Biden in januari.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Joe Biden wordt vanaf januari de nieuwe president van de Verenigde Staten en zijn adres wordt dan het Witte Huis. Voor nu mag Trump er bivakkeren, maar dit gemak is snel verleden tijd. Waar gaan de Trump'jes dán wonen? Opvallend is: ze verhuizen niet terug naar hun vertrouwde Trump Tower. Shock!

Het zou voor de hand hebben gelegen dat Donald en zijn kudde terug zouden keren naar The Big Apple, waar hun paleisappartement in de Trump Tower gevestigd is. Toch ziet deze bestemming er niet in. Don en Mel zullen zich - naar alle waarschijnlijkheid - vestigen in Florida. Donald bezit daar het Mar-a-Lago resort. Ze trouwden bijvoorbeeld op deze locatie en ligt 'm dus na aan het hart. Serious business is het wel, want Melania is al op zoek naar een geschikte school voor zoon Barron. Én de privéverblijven (zoals het Kushner Cottage) worden onder handen genomen en krijgen binnenkort een upgrade. Gezegd wordt dat ze hun tijd gaan verdelen tussen het zonnige Palm Beach (eerdergenoemde resort), de Trump Tower in New York en het Trump Gold Resort te Bedminster in New Jersey.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');
Mar-a-Lago in Palm Beach, Florida

Ivanka Trump (Donald zijn favoriete dochter) en haar man Jared Kushner lijken hun pijlen óók niet op New York te hebben gericht, - waarom precies later meer - ze bezitten hier een luxe woning aan de Upper East Side (chique woonwijk). Maar gedurende de tijd als senior adviseurs voor (schoon)papa hebben zij een leuke villa gehuurd in Washington. Het stel heeft voor een kleine 30 miljoen dollar een stuk perceel gekocht op het Indian Creek Island (beter bekend als Billionaire's Bunker) en zijn daar au moment een riante villa aan het bouwen.

Dat Donald en Melania niet permanent terugkeren naar New York was te verwachten, maar dat ook Ivanka zich elders wil vestigen, is een verrassing. "Ze waren alom aanwezig," zegt Jill Kargman, dochter van ex-Chanel-baas Arie Kopelman die in dezelfde Upper East Side kringen verkeerde, in Tatler over de New Yorkse jaren van de Trump'jes. "Ze gingen nog naar de opening van een envelop."

Populair waren ze niet zo, toch was het stel wél prominent aanwezig in de glamourkringen. "New York is echter een behoorlijk progressieve stad waar Jared en Ivanka geen hartelijke ontvangst te wachten staat na vier jaar buitengewoon conservatief beleid. Ik ken genoeg woedende New Yorkers die hen naar sociaal Siberië zullen verbannen," zegt Kargman. "Ik zeg niet dat er actief met tomaten zal worden gegooid, maar ze zullen van gastenlijsten worden geschrapt en geen tafeltje meer kunnen krijgen in restaurants. Als corona eenmaal voorbij is en mensen weer naar Broadway-shows en bars gaan, en gewoon over straat lopen in charmante wijken, zullen zij dat allemaal niet kunnen doen. Het boegeroep zou oorverdovend zijn." Tja...

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws