doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Huh? Is die beruchte nanny één van de peetouders van Archie?

De banden tussen de prins en zijn oud-nanny zijn altijd nog warm gehouden.
.
Doopfoto Baby Sussex Archie

In de jaren negentig behaalde Tiggy Pettifer, de nanny van Harry en William, herhaaldelijk het nieuws door haar uitspraken en manier van opvoeden.

De komst van Baby Sussex was een en al geheim en er werd maar weinig naar buiten gebracht. Zo ook de namen van de peetouders. We moesten het doen met twee doopfoto's and that was it. Maar nu, na heel wat speculeren, lijkt het erop dat we stapje voor stapje te weten krijgen wie Meghan en Harry uitgekozen hebben. Volgens een bron van The Sunday Times speelde één van de peetouders een grote rol in de opvoeding van de Britse prins, vooral na de dood van zijn moeder.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zo schijnt het dat de voormalige nanny van de prins, Tiggy Pettifer, én zijn mentor Mark Dyer peetouders zijn van Archie. Beiden speelden een grote rol in Harry zijn leven na de dood van prinses Diana, dus de keuze om hen te kiezen als peetouders van je eerste kindje, is een mooi en emotioneel gebaar.

Hoewel het een mooi gebaar van Harry (en Meghan) is, blijft de keuze voor oud-nanny Tiggy Pettifer opvallend. Tiggy - toen nog Tiggy Legge Bourke - was tussen 1993 en 1999 de nanny van prins Harry en prins William, en wist in die zes jaar voor heel wat opschudding te zorgen in zowel de media als de koninklijke familie. Zo zou ze na de scheiding van Charles en Diana openlijk commentaar hebben gegeven op de manier waarop Diana de jongens behandelde, en ergerde Diana zich op haar beurt weer aan het feit dat Tiggy rookte in het bijzijn van haar kinderen.

Ook prins Charles had zo zijn frustraties over de nanny. Nadat Tiggy de jongens in 1998 liet abseilen zonder helm werd de nanny op non-actief gesteld. Harry en William deden een goed woordje voor de nanny en uiteindelijk behield ze haar baan. De liefde en adoratie die de jongens voor haar hadden, bleek telkens een belangrijke factor in de reden waarom Tiggy haar baan al die tijd wist te behouden. Toch nam ze na haar trouwerij in 1999 afscheid van William en Harry. Contact zijn ze echter nooit verloren, tenminste daar mogen we vanuit gaan, aangezien Tiggy Pettifer nu de peetmoeder van Archie schijnt te zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws