doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Dit wil je weten: zó maak je van een oude bh een bralette

Die oude bh met dikke vulling? Daar maak je zó een chique bralette van!
.
Bralette hack

Heb jij ook nog een lade vol oude beha's die je alláng niet meer draagt? Dan is het tijd voor een nieuw lockdownprojectje. Op TikTok gaat er namelijk een trucje rond waarmee je je bh makkelijk omtovert tot een new and improved bralette.

Let's be honest: jij hebt toch ook in tijden geen échte bh meer gedragen? Eentje met paddings en al? No thanks. En dus liggen die kanten beha's maar een beetje te liggen in de kast, terwijl ze nog best mooi zijn. Het enige wat je voor het trucje nodig hebt, is een schaar, tien minuutjes van je tijd en de nodige precisie. Enne, een kanten bh met vulling natuurlijk. Op TikTok is dit projectje een ware hit, en wij snappen wel waarom.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Zo doe je dat!

Heb je een geschikte beha gevonden in je kledingkast? Kijk dan als eerst of er aan de bovenkant een kleine naad te vinden is die het kanten stofje van de vulling scheidt. Knip deze draad dan voorzichtig door en verwijder de vulling. Als je bh niet zo'n naadje heeft, maak je gewoon een gat in het midden van de padding en knip je deze er zo veel mogelijk uit. Wees voorzichtig dat je niet per ongeluk in het kanten stofje knipt. Voor de randjes kun je het beste een fijn nagelschaartje gebruiken, om zo dicht mogelijk bij de randjes de stof af te knippen en de kanten voering niet te beschadigen. Et voilà: zo heb je je eigen bralette gemaakt!

Zonder beugel?

Draag jij liever bralettes zonder beugel? Ook die kun je er makkelijk uithalen, zo laten enkele TikTokkers zien. Knip hiervoor de uiteindes van de stof rondom de beugel af. Zo kun je de beugel er makkelijk uithalen. Wel zo comfy tijdens deze lockdown.

@lila.gellerr

go cut ur bras!!!!

♬ Jenny x WAP x Tap In x Upside Down - carneyval
doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');
@karli_killa

Y’all have to try this #bralette #thriftflips #diy #upcycle #fashion #diyfashion

♬ Chun Swaee ITSBARBIEBETCH - Ava 🥀

Laatste nieuws