Is dit de nieuwe vlam van André Hazes?

"Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan", schrijft Monique op Instagram.

Vorig jaar won André Hazes het hart van Monique Westenberg weer terug en afgelopen december ging de zanger voor haar op één knie.
Hun liefdesverhaal heeft nu toch weer een andere wending gekregen. Want gisteren werd bekend gemaakt dat het stel uit elkaar gaat. “Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan”, schrijft Monique op Instagram. Ook André maakt op hetzelfde platform een statement, met daarin een lichte hint dat erop lijkt dat hij de liefde alweer gevonden heeft.

“In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan”, vertelt André. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.” Beau Monde ging op zoek naar de ‘mysterieuze nieuwe’ vlam van André ↓

Wel laat de zanger weten dat hij zijn zoon, kleine André, niet in de steek laat: “Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden.”

Voor Monique komt alles heel onverwacht en abrupt. “Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden op gezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen”, schrijft ze. “Aan mij nu de grote taak om onze zoon anders op te voeden en de cirkel te doorbreken. Opgroeien in een veilige, stabiele en liefdevolle omgeving.”

Beeld: BrunoPress (openingsbeeld), Instagram

Laatste nieuws