doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Meghan Markle toont babybump op nieuwe gezinsfoto

Maak kennis met de royal baby's van 2021 (tot nu toe!)

Het is nog maar de derde maand van het jaar, maar er zijn al heel wat koninklijke babybumps gespot.
Zara Tindall en Chanelle McCoy

2021 is nu al hét jaar van de royal baby's. Vooral de Queen krijgt het druk met haar achterkleinkinderen, maar ook in Zweden en Luxemburg zijn al babybumps gesignaleerd!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Prinses Eugenie

Prinses Eugenie, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, was de eerste royal die dit jaar een baby ter wereld bracht. De kleine August Philip Hawke Brooksbank werd op 9 februari geboren. August is het negende achterkleinkind van Queen Elizabeth en elfde in de lijn van de troonopvolging – al zal dit laatste snel veranderen met de komst van nog meer baby's dit jaar.

Meghan Markle, hertogin van Sussex

In de zomer verwachten Meghan Markle en prins Harry een dochtertje, een zusje voor Archie en het tiende achterkleinkind van koningin Elizabeth dus. Tenzij de volgende royal in ons lijstje haar net iets voor is...

Zara Tindall

Zara Tindall, de dochter van prinses Anne, is namelijk ook in verwachting. Het is niet bekend wanneer Zara precies is uitgerekend (en of baby Sussex dus eerder of later komt), maar hubby Mike Tindall heeft al grappend iets over het geslacht van de baby bekend gemaakt: "Ik zou wel een jongetje willen dit keer. Ik heb al twee meiden, dus een jongen lijkt me hartstikke leuk. Maar goed, ik houd natuurlijk sowieso van het kind, maar laat het please een jongen zijn!" Hij deed er nog een schepje bovenop wat de naam van de baby betreft: "We weten het nog niet. Covi of Covina."

Zara en Mike zijn al ouders van Mia Grace (7 jaar) en Lena (2 jaar).

Zara en Mike Tindall, 12 maart 2020. Beeld: Brunopress.

Prinses Sofia

Prinses Sofia van Zweden, de echtgenote van prins Carl Philip, verwacht in maart of april dit jaar baby nummer drie (we houden het royal babynieuws in de gaten!). Samen hebben ze al de vierjarige prins Alexander en driejarige prins Gabriel.

Tessy Antony

Eerlijk is eerlijk, de laatste twee dames in ons lijstje zijn eigenlijk geen royals, maar smokkelen we toch even mee. Voormalig prinses Tessy Antony van Luxemburg (de ex-vrouw van prins Louis) verwacht haar eerste kindje samen met haar nieuwe verloofde, Zwitserse zakenman Frank Floessel. Het wordt een halfbroertje of -zusje voor de twee zoons uit haar eerdere huwelijk, prins Gabriel en prins Noah. Frank heeft ook een dochter uit een eerdere relatie.

Pippa Middleton

Kate Middleton krijgt er weer een neefje of nichtje bij nu haar zus Pippa Matthews Middleton opnieuw in verwachting is. Pippa en haar man werden in oktober 2018 voor het eerst ouders van zoon Arthur. Door de lockdown weet Pippa goed bij de paparazzi vandaan te blijven, maar op deze foto van de tabloid Daily Mail is de babybump toch duidelijk te zien.

Wie volgt nog meer in 2021?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws